Mibaj a zsidókkal? Miért utàljàk öket egyesek? Mit vétettek az emberiség ellen?
A kedvesemtöl folyton azt hallom, hogy minden a zsidók hibàja, tönkre akarjàk tenni a vilàgot, stb... Lehet, hogy naiv vagyok, de nem tudom felfogni, hogy ezt mivel érdemelték ki. Màr kérdeztem a baràtomtol, de nem tudott kielégitö magyaràzatot adni szàmomra, hogy miért gondolja ezeket. Szeretem a pàromat, de màr nagyon unom ezt a fröcsögést.
Szerintetek tényleg ilyen elvetemült nép, akiket utàlni kell, mert tönkre akarjàk tenni a vilàgot? És ha igen, miért?
Mit gondoltok erröl?
(Legyetek szivesek kiméljetek meg az üres fröcsögéstöl, konkrét magyaràzatot szeretnék arra, hogy miért gondoljàk ezt egyesek. Köszönöm! :)
Izrael miatt utálni a zsidókat olyan, mint Orbán miatt a magyarokat.
Remélem nem csináljátok ezt.
7-es:
Olvasd el amit a 4-es linkelt mondjuk a 6,7,8-as jegyzokonyvet 15.oldaltol
ja mikor is irtak? mikor adtak ki?, hahooo...
a Kerdezo is azzal kapcsolatban kerdezett, amit a parja mond "tonkre akarjak tenni a vilagot"
ennel fogva nem az egyes, pl hazankban elo zsidokrol van itt szo
ennel fogva mi jo hivatkozasokat adtunk, melyekbol lathato, hogy miert terjedt el ez a szemlelet
persze legyenek zsido kozgazdaszaink, s igy a sajat fegyveruket hasznalhatjuk ellenuk, csak arrol kell meggyozodni, hogy valoban a mi hasznunkat szolgalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!