Szerintetek mi lenne, ha Magyarország mindent államosítana?
Rengeteg külföldiek által létrehozott cégek vannak,velük mi lenne?
Nekünk megérné államosítani?
Nagyon kíváncsi vagyok,ti mit gondoltok erről.
"Hogyan akarná államosítani a Mercedest amikor az német?Német jogok védik."
Úgy, hogy a tulajt tarkónlövik, vagyonát elkobozzák.
"#4. Roppant intelligens vagy! Mondott egy értelmes dolgot a válaszoló, érvekkel, te meg jössz az "észérveddel". Próbálkozz Kubában, Észak-Koreában, ott minden állami jóformán!"
Akkor úgy vélem bemásolás után, megoszthatnád velem, a mondat melyik része tartalmazza az érveket, mert nekem nem ugrik be hirtelen:
"Ezt már próbáltuk. Nem jött be."
Márpedig te erről a mondatról írtál... 30 alatti az íkúd?
"Mondott egy értelmes dolgot a válaszoló, érvekkel,"
Várom válaszod...
"Úgy, hogy a tulajt tarkónlövik, vagyonát elkobozzák."
Tudod az utána levő háborúban a németek a magyarok ellen lennének és lemosnák a térképről ezt az országot.Vagy kidobnák az unióból , bojkott stb.Gazdasági válságot idéznének elő mesterségesen még ennél is nagyobbat.
Még hogy tarkón lövik?
Te biztos valami kommunista vagy.Az a vagyok az övé , ő dolgozott meg érte.Nem az idióta államé.
Isten mentse meg a kommunistáktól Magyarországot.
Ez mindig egy fenséges feudalista-kapitalista ország volt és a alsóbbrendű féreg vörösök tönkretették.A régi dicsőségét ma sem sikerült visszaállítani.
Magyar cégeknek kellene külföldön leányvállalatokat létrehozni.És akkor beindulna a gazdaság.
A kommunistákat meg deportálni kellene Észak-Korába vagy Kubába és ott majd megtapasztalnák...és kommunizálhatnának.
"Te biztos valami kommunista vagy.Az a vagyok az övé , ő dolgozott meg érte"
Belinkelnéd azt a videót ahol ez a mocskos kapitalista épp dolgozik?
"Mi magyarok is próbáltuk nekünk bejött. "
Erről nem is hallottam hogy az államosításokkal fellendítettük volna a magyar gazdaságot. Ja, már megvan: mer NEM sikerült! Azóta is azokat a sebeinket nyalogatjuk...
"Belinkelnéd azt a videót ahol ez a mocskos kapitalista épp dolgozik?"
Az a "mocskos" kapitalista többet fizet mint a magyar állami cégek.
Ő id dolgozik hisz döntéseket hoz és irányítsa a vállalatot.Ha azt mondja minden kocsi zöld legyen akkor zöld lesz.
Bár te a proletár agyaddal nem bírod felfogni a szellemi munka értékét és működését.
"Az a "mocskos" kapitalista többet fizet mint a magyar állami cégek."
Akkor ki kell végezni. Magyarországon kapitalistáknak helye nincs.
"Szerintetek mi lenne, ha Magyarország mindent államosítana?"
Körülbelül 1 nappal a törvény meghozása után csődbe vinnék vagy lerohannák az országot.
Különben is az állam ilyen téren rossz gazda .
Egy gyrosohoz nem kell 90 titkárnő és 30 vezérigazgató.
És a gyrososonsk pl az egészségüggyel ellentétben nem jár mindenkinek ezért nem célszerű az államnak a költségeket benyelnie.
Semmi hasznunk nem lenne belőle kárunk viszont annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!