Mennyire járul hozzá az a zsidókkal kapcsolatos előítéletekhez, hogy ráerőltetik az emberekre a holokausztot?
A 21. században szerinted mennyire járul hozzá ez?Nem (részben) emiatt nem kedvelik őket sokan?
Tehát,hogy tilos a holokauszttagadás, meg "kell" róla emlékezni.
Nem mondom,hogy Magyarországnak semmi köze hozzá mert azért van, hisz nem egy zsidót vittek el az országunkból anno és róluk meg kell emlékezni,de ez igazából olyan mintha mi elvárnánk a világtól,hogy megemlékezzenek Trianonról.
Én megmondom őszintén engem nem érdekel a holokauszt,megvan róla a magam véleménye nem tartom helyesnek ami akkor történt, de én nem kívánok erről minden évben megemlékezni.Igaz,hogy senki sem kötelez rá,de még is azt nyomja a média mintha muszáj lenne róla megemlékeznem...
Nekem igazából ez nem tetszik.
Vajon máshol is ez az ok ami miatt nem kedvelik őket?
pont, hogy a holokauszt mutatja, hogy a zsidókkal szembeni előítéleteket nem a holokauszt megemlékezések okozzák, szóval ez így alapból csúnyán önellentmondás, és gáz érvelés.
Ezen kívül egész évben van összesen 2, azaz kettő holokauszt megemlékezés: egy nemzetközi és egy a magyar áldozatoknak.
Ez aztán valóban húúú, de óriási szám, teljesen kibírhatatlan...
Ja, hogy mégis ezeken a napokon kívül is, pl. most is erről van szó?
Mert a hozzád hasonló emberkék egyfolytában felhozzák, hogy miért kell egyfolytában beszélni, és akkor tényleg már ez lesz a téma, MERT FELHOZTÁTOK.
HA VALÓBAN ENNYIRE ELEGETEK LENNE A TÉMÁBÓL, AKKOR NEM KÉNE EGYFOLYTÁBAN FELHOZNI ORRBA-SZÁJBA, és akkor nem is lenne terítéken a téma.
Ez egy szánalmas kifogás arra, hogy meg lehessen ideologizálni, hogy valaki miért nem szereti a zsidókat:
akik egyfolytában azzal jönnek, hogy miért beszélünk egyfolytában a holokausztról, azok már eleve nem szeretik a zsidókat, és csak az ürügyet keresik rá, hogy mire lehet ráfogni - hiszen pont miattuk beszélünk egyfolytában erről.
"- Hitler = "zsidók belső ellenség" + eugenetika
- fogyasztói társadalom = "zsidók belső ellenség" + összeesküvés elméletek"
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__31037..
"Mert ez már egy vallás.
Ha a Kereszténységet érné és Jézust létét ilyen tagadás hullám jelenleg azt is betiltanák. - de az ateizmus lecsendesült.
Amúgy Ortodox Zsidók szerint a holokauszt, igaz görög nyelven de égőáldozatot jelent, ezt viszont csak egy rabbi mutathat be, tehát az elnevezés is sértő.
Nagyon jó kis politikai tőke kovácsolás ez most (holokauszt), és az orosz és amerikai táborok utánpótlás vonalainak szét bombázásának felelősségét jól elfedi.
Csak az azóta történ hasonló agresszióról is milyen jól eltereli szinte mindenki figyelmét.
- Hitler = "zsidók belső ellenség" + eugenetika
- fogyasztói társadalom = "zsidók belső ellenség" + összeesküvés elméletek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!