Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire járul hozzá az a...

Mennyire járul hozzá az a zsidókkal kapcsolatos előítéletekhez, hogy ráerőltetik az emberekre a holokausztot?

Figyelt kérdés

A 21. században szerinted mennyire járul hozzá ez?Nem (részben) emiatt nem kedvelik őket sokan?

Tehát,hogy tilos a holokauszttagadás, meg "kell" róla emlékezni.

Nem mondom,hogy Magyarországnak semmi köze hozzá mert azért van, hisz nem egy zsidót vittek el az országunkból anno és róluk meg kell emlékezni,de ez igazából olyan mintha mi elvárnánk a világtól,hogy megemlékezzenek Trianonról.

Én megmondom őszintén engem nem érdekel a holokauszt,megvan róla a magam véleménye nem tartom helyesnek ami akkor történt, de én nem kívánok erről minden évben megemlékezni.Igaz,hogy senki sem kötelez rá,de még is azt nyomja a média mintha muszáj lenne róla megemlékeznem...

Nekem igazából ez nem tetszik.

Vajon máshol is ez az ok ami miatt nem kedvelik őket?

2012. jún. 22. 21:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

Ehhez a kérdéshez kapcsolódik: Tudnátok írni még olyan nép, és társadalmi csoportokat, akiket a zsidókon kívül, nagy számban likvidáltak a náci haláltáborokban?

Persze csak lelkiismeretesen, anélkül, hogy a Google-n utána néznétek!

Vajon a megemlékezéseken őket is említették már? Akár egyszer is?.....

2012. jún. 22. 23:09
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

En ugy nöttem fel (a szocializmusban meg), hogy soha nem hallottam azt a szot, h zsido, h utalni kene öket, es nem is tudtam, hogy embertarsaim közül kik zsidok, kik nem, soha nem is erdekelt. A (szoc. idejebeli) törtenelemkönyvben sem ragadta meg a figyelmem, mi ez az egesz, vagy nem volt szo erröl??

A holokausztrol mar az uj rendszerben hallottam, es voltak rokonaim, akikröl a regi rendszerben nem lehetett beszelni, akiket deportaltak Nemeto-ba, igy azutan ott eltek a csaladjukkal. (Ma mar csak a leszarmazottjaik elhetnek.) A felmenöim azt mondtak, svabok voltak, emiatt deportaltak öket .Azt tudom, h a nagymamam vezeteknevet meg kellett valtoztatni, különben öt is deportaltak volna, mert a testverei közül az eredeti nevükön maradokat vittek el. De nekem meg az eredeti nevet sem mondtak meg, mert "tilos" volt, pedig annyit kerdeztem!

De meg a szüleim sem ertettek meg pontosan a nagyszüleimtöl, mi volt ez az egesz, mivel nem lehetett rola beszelni, es pont emiatt nem tajekoztattam engem sem.

Raadasul, a külföldi rokonoknak se a nevet, semmit sem tudok, honnan is tudhatnam meg, mi alapjan?

Most akkor mondja meg valaki, aki erti ezt, mi van a csaladommal, szarmazasommal? Zsidok vagy tenyleg svabok vagy mik?

2012. jún. 22. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

Cigányok, szintik, homoszexuálisok, baloldaliak, szektások.

A többi áldozati csoport talán tényleg nem kap akkora megemlékezést, mint amit megérdemelne.

De légy szíves ne tegyél úgy, mintha ezek a csoportok téged olyan komolyan érdekelnének, és nem csak kifogást keresnél.

2012. jún. 22. 23:30
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Azért kell róla megemlékezni, mivel a világ legbefolyásosabb emberei közt vannak zsidók is, a nagy médiumok is nagyobb százalékban az ő tulajdonukban vannak. És nem, nem azért mondom, mert antiszemita lennék, hanem mert ez tény és nem is titkolják. Szóval, gondolom ezért dől mindig a médiából, hogy mindenhol meg kell emlékezni róla, mert ők szeretnék ezt a sérelmet mindig éreztetni másokkal...
2012. jún. 22. 23:55
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Megint egy holokauszt kerdes, amit NEM ZSIDO tett fel.
2012. jún. 23. 04:39
 16/22 anonim ***** válasza:
34%

Én már nagyon unom, h a csapból is ez folyik, nagyon szánalmas, amit a zsidók összehisztiznek.

Leszarom h irtották őket, tőlem most is vihetnének őket, nagyon nem érdekelne, bár inkább ne, mert akkor minden reggel köteleznének, h mondják el egy miatyánkot, mert jaj szegény zsidók....

Hová szarjak?

2012. jún. 23. 10:16
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

Meg ha már népirtás....mit is csináltak a palesztinokkal?

de tudom, az nem gáz...

2012. jún. 23. 10:17
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Rám aztán nem erőltetik.

Magyarországon semmilyen népirtást nem lehet tagadni nagy nyilvánosság előtt.

"Én megmondom őszintén engem nem érdekel a holokauszt,megvan róla a magam véleménye nem tartom helyesnek ami akkor történt, de én nem kívánok erről minden évben megemlékezni."

Azért azt az évi 1 napot ki lehet bírni a kommunizmus áldozatainak is van egy napjuk ennyi.Évente ezt a 2 napot igazán túléled kérdező.

"Igaz,hogy senki sem kötelez rá,de még is azt nyomja a média mintha muszáj lenne róla megemlékeznem... "

Kapcsold ki tévét és a probléma biztosan megoldva.

(Egyébként ilyen reklámot én egyedül csak a nagyonnemzeti Echo TV-n láttam.)

"Vajon máshol is ez az ok ami miatt nem kedvelik őket?"

A feltételezett túlhatalmuk és gazdasági befolyásuk miatt.

De ez eddig árnyékboksz szerűen ment, senki nem tudott megnevezni egy mamutcéget vagy többszörös milliárdos fazont aki zsidó lenne.

Valamint kereskedelmi TV tulajdonosokat ,színészek garmadáját megnevezni se tudják.

2012. jún. 23. 10:49
 19/22 anonim ***** válasza:
63%

A holokauszttagadás büntetése nem azt jelenti, hogy kötelezően meg kell emlékezni a holokausztról, hanem hogy nem szabad azt hirdetni, hogy 'valójában nem is létezett, csak a zsidók találták ki' és hasonló baromságokat. Ennyi erővel azt is ki lehetne találni, hogy Nagy-Magyarország sem létezett, és Trianon sem, csak a 'rántotthús-Magyarország' vezetői találták ki, hogy jogot formáljanak a környező területekre. Nonszensz.

Ha nem tetszik, ne foglalkozz vele.

2012. jún. 23. 12:19
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

"A csapbol is ez folyik.."

Mert ti, NEM ZSIDOK folyatjatok. Ez is a megyilkoltak megszentsegtelenitesenek egy formaja.

2012. jún. 23. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!