Szerintem a bosnyákok is egy nagyon erőszakos nép. Szerintetek?
Egyáltalán nem..csak visszaadják a szerbeknek akik meg is érdemlik.
A szerbek 500.000-1.000.000 bosnyákot öltek meg a háború során,és még többet kiűztek hazájukból.
És azokat akiket megöltek ártatlanok voltak,nőket erőszakoltak,15 éves fiúkat is megöltek,vagy fiatalabbakat...Ajánlom az új filmet Angelina Jolietól.
És meg is érdemlik a szerbek!!!!
előző vagyok,a 2. válaszolónak üzenem hogy egyáltalán nem erőszakosak..nézd meg a szerbeket hozzájuk képest semmi,mint hogy a magyarok jobbak?
És csak hogy tudjátok..sorba állították őket,és kivégeztek mindenkit kb. úgy mint a 2. Világ háborúban (Szerbek a bosnyákokat)és még mindig nem találtak meg minden holttestet,sőt egy csomó embert Szerbiában öltek meg szóval,megérdemelték a Kravicait jogosnak találom..
Egyszóval se mondtam hogy feltett kézzel futottak hozzájuk.
Én magyar vagyok,beszélek bosnyákul sok ismerősöm van akinek a fiaik eltűntek és a mai napig nem került elő a holttestük.(Boszniában élek)És több tucat ember kéreget az utcán,akinek keze vagy lába nincs...És az erdők még tele vannak taposó aknákkal,(amit persze a szerbek raktak le)Te szerinted tudhatod mi történhetett a háborúban gondolom Magyarországon élsz,és magyar vagy azért nem érted.
És a bosnyákok jogosan tették Kravicával ezt,és attól hogy védekeznek a szerbektől háborúban attól még nem hülyék,mint a szerbek.A saját hazájukat védték,JOGOSAN,és Kravica (ha beírod google mapsba akkor láthatod hogy Boszniában található,és nem hinném hogy ártatlanokat öltek volna meg,hanem szerb katonák által lakhatott terület lehetett,mivel ott van a Szerb-határhoz közel,különben is jogosnak találom ha ártatlanok is öltek volna meg(kis falu max 500an lakhattak mi az ahhoz a számhoz amit a SZERBEK ÖLTEK MEG??????????????
Ja és,nem a bosnyákok ért a szerbek jöttek,felültették őket a kamionra,és elvitték őket különböző kivégző helyekre,ahol nem tudtak volna elfutni.......
Nézd meg azt a filmet,amelyikben 1 amerikai vadászgép lezuhan a szerb területre,most nem jut az eszembe a neve.
Vagy Angelina Jolie új filmét,Boszniáról,a háború idején.
Utána megváltozik a véleményed..
"Látszik, hogy Boszniában élsz, ugyanolyan undorító vagy, mint a török által itt hagyott muszlim banda."
Én trágár?Nézd meg ki kezdte.
És én nem tudok írni?Nézd meg a helyesírásodat,több hibát találnál mint az enyémben.Na most menjél aludni késő van szép álmokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!