Szócsatározásba kerültem a postással, vajon feljelenthet e ezért?
Egyik volt párom postán dolgozott, tudom hogy nagyon nehéz ott egy ideje.
De ez akkor sem indok arra hogy belekössünk abba akinek a cuccát kivisszük mert rossz helyen írt alá.
A stressz okozta frusztrációt nem szabad ügyfelen kiélni, veszekedni vele meg hát...
Én nem ismerek nálunk egyetlen postást sem aki ne ítélné el ha elmondanám neki a sztorit.
Velem kifejezetten rendesek, volt hogy nem volt nálam pénz otthon épp és nem tudtam átvenni valamit, adtak telefonszámot és miután vettem ki automatából összefutottunk és rendeztük a dolgot 1 házzal arrébb - inkább ez a segítő hozzáállás a jellemző rájuk.
Sose találkoztam még ilyennel mint amit a cikkben írnak, én akármilyen nehéz is az élet ebben a munkakörben nem gondolom hogy neki ebben a szakmában kellene dolgoznia.
Itt megy 100 másik kollégájának hogy normális legyen akkor neki miért nem?
Amúgy ez a megbecsülés dolog is szerintem változó lehet, itt nem nézi le őket senki, sőt.
Pedig Balcsira is ment már innen egyvalaki a pénzzel :))
Én se gondolom hogy kevesebbet érne egy postás mint én, attól még simán lehet akár jobb vagy értelmesebb vagy szebb ember is tőlem hogy postás valaki.
De ahogy én, úgy ő is végezze a dolgát, az egó "hegyezését" ne munkaidőben csinálja, mint ahogy én se teszem.
"Az informatikában ez 100%, hogy nem így van."
Jah, mikor elmagyarázzák mi hogy működik és mit is kellene csinálnom mert ők jobban tudják :)))
a postás segg hülye, ha azt sem tudja hol kell alá íratni a levelet, és még mellé be is pofázik !
jól teszed. !
úgy ki szedtem volna a kocsiból mint a szart, ha kell másnap.
A postás válaszolónak üzenem, hogy nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak velük. És én bírom a postásokat. Persze attól a kérdezőnek adok igazat, mert postások között is vannak bunkók.
Bár szerintem a mi postásunkkal nem merted volna megcsinálni, mert vagy 210centi 120kg izom.:D Bár attól nagyon szimpatikus és mindig segítőkész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!