Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezt meg hogy képzelik?

Ezt meg hogy képzelik?

Figyelt kérdés

A minap a Moszkva téren áthaladva megpillantottam egy Jobbikos pultot. Semmi gondom a Jobbikkal, csak annyi, amennyi az összes többi párttal... Rájuk sem szavaztam, ahogy az mszpre sem. Az Mszp pénzcsaló, a Jobbik meg véres szájú. A többi EP-be bejutott pártról is megvan a véleményem, én inkább az LMP-re adtam a voksom, mivel tuti volt, hogy esélyük sincs, de még mindig ők a legszűzebbek. Nem akartam idén is kihagyni a választást, de a szememben minden párt leírta magát.

Ezzel nincs is gond. De nem tudom hogy képzeli az a jobbikos, aki a pult mögött állt, hogy Bob Marley képével díszített pólót viselt. Egy pillanatra úgy éreztem, h odarohanok hozzá, és leordítom a fejét, hogy semmilyen párt nem használhatja fel az ő képét reklámnak, mert szégyent hoznak rá, és forgolódhat a sírjában.

Felőlem civilben azt visel, amit akar, de a Jobbikot képviselve nem veheti fel a képét, ha igazán szereti, mert szégyent hoz rá. :(

És tegnap láttam harmadszor. Úgyanígy Bob Marley-val. Ha még egyszer látom tuti balhét rendezek.

Nem tudom, de szerintem ez mindenképpen alattomos húzás, akik nem szeretik a Jobbikot, amilyen befolyásolható a népség összekapcsolják a velük a rasztásokat.

És ez szégyen!!!

(Ha nem érzitek át mit gondolok, reakcióra nem méltatom a válaszadót.)

2009. júl. 3. 09:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Még szép. Nem kell ide kábszeres "kultúra"."

Itt Euróbában alapból kápszeres kúltúra van, alkohol...

na melyik természetesebb: kender vagy alkohol? kender melyiket használják gyógyításra? kender melyiktől lesz békés az ember? kender melyiktől lesz antiszociális? alkohol ENNYI :D ha beteg lennél és azt mondanák, hogy THC-val kell, hogy gyógyítsanak akkor azt mondanád, hogy kössz nem?

" csak a jóhoz és az igazhoz volt köze."

Például?

Pl.: szabadság, szeretet, béke stb.

"A raszta haj tetvesedik, zsíros. Bob pedig kábítószerfüggő volt."

A raszta haj ugyanannyira tetvesedik, mint a sima haj, amúgy a koszos hajba nem megy bele a tetü, ha bele is megy a tisztába is ugyanúgy belemegy, a raszta haj nem feltétlenül koszos, mer tudod a zsíros haj nem áll össze mer elcsúsznak egymáson a szálak ezér mosni kell, hogy filcesedjen. Bob nem volt kábítószerfüggő, mer a kender nem kábítószer, a média a kábítószer, az alkohol és kávé meg drog és a fűtől nem lesz függő senki. Az hogy azt nevelték beléd, hogy a kender az drog, a drog rosz rászoksz, megdöglesz, az egy dolog volt céljuk ezzel.

Amilyen pártokat felsoroltál az jóhogy van, a politika mindenhol ott van, de a rasták nem törődnek vele, fenn a hegyekben a kis létszámú rasta csoport, mer attól, hogy valaki jamaicai vagy rasta haja van attól még nem lesz rasta.

És Bob akkor is ellenezte a politikát, politikai tartalmú akkor lenne a zenéje ha azt, mondaná, hogy szavazz erre meg arra, meg ez szar az szar. Max olyanokat mondott, hogy politikai erőszak meg stb, de nem kimondottan pártokról.

2010. jan. 30. 00:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Bob egy propaganda énekes volt. A drogot pedig ne keverd össze a kábszerel.
2010. jan. 30. 07:05
 23/24 anonim ***** válasza:

Ki nem szaraj le Bob Marley-t??

LMP hahahaha legszűzebb mi? Ez az új szdsz

2010. máj. 31. 14:10
 24/24 anonim válasza:

Attól még h legalizálnák a kender nem lenne itt kábszeres kultúra ez egy baromság vegyél példát Hollandiáról .

Am meg a kender az nem drog nem kábszer az egy növény.Amerikába ahól legális gyógyászati célre termesztik és az a fű semmibe nem különbözik az itthon vitrinben termesztettől....szóval már alapon sincs semmi rossz hatása amiért tiltani kellene..Bobnak a zenéit meg semmi értelme nem lenne betiltani a reggaenak semmi köze nincs a füvezéshez...hány olyan énekes volt aki drogtúladagolásba halt meg? volt egy pár akk azonak a zenéit miért nem tiltják be? Bob az egy kultúra megteremtője....

2012. nov. 2. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!