Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezt meg hogy képzelik?

Ezt meg hogy képzelik?

Figyelt kérdés

A minap a Moszkva téren áthaladva megpillantottam egy Jobbikos pultot. Semmi gondom a Jobbikkal, csak annyi, amennyi az összes többi párttal... Rájuk sem szavaztam, ahogy az mszpre sem. Az Mszp pénzcsaló, a Jobbik meg véres szájú. A többi EP-be bejutott pártról is megvan a véleményem, én inkább az LMP-re adtam a voksom, mivel tuti volt, hogy esélyük sincs, de még mindig ők a legszűzebbek. Nem akartam idén is kihagyni a választást, de a szememben minden párt leírta magát.

Ezzel nincs is gond. De nem tudom hogy képzeli az a jobbikos, aki a pult mögött állt, hogy Bob Marley képével díszített pólót viselt. Egy pillanatra úgy éreztem, h odarohanok hozzá, és leordítom a fejét, hogy semmilyen párt nem használhatja fel az ő képét reklámnak, mert szégyent hoznak rá, és forgolódhat a sírjában.

Felőlem civilben azt visel, amit akar, de a Jobbikot képviselve nem veheti fel a képét, ha igazán szereti, mert szégyent hoz rá. :(

És tegnap láttam harmadszor. Úgyanígy Bob Marley-val. Ha még egyszer látom tuti balhét rendezek.

Nem tudom, de szerintem ez mindenképpen alattomos húzás, akik nem szeretik a Jobbikot, amilyen befolyásolható a népség összekapcsolják a velük a rasztásokat.

És ez szégyen!!!

(Ha nem érzitek át mit gondolok, reakcióra nem méltatom a válaszadót.)

2009. júl. 3. 09:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%
Minden megbecsülésem a Magyar Gárdáé, ők még rosszat nem tettek ebben az országban, ellentétben azokkal, akik a megszüntetésükért harcolnak!
2009. júl. 3. 11:30
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, de minek nyitsz vitafórumot, ha nem az emberek őszinte véleményére vagy kíváncsi? Akik ide beírtak, megtiszteltek azzal, hogy megosztják veled a gondolataikat. Méghozzá kulturált formában!

Te pedig szánalmasnak nevezted őket. Nézz már kicsit magadba!

2009. júl. 3. 11:50
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
egyetértek 11.50
2009. júl. 3. 11:57
 14/24 A kérdező kommentje:

Más az értékrendünk, hogy mi kultúrált és mi nem. :S (Tisztelet a kivételnek!)

Én a zárójeles mondattal az olya válaszadókat szerettem volna kiszűrni, akik képteenek felülről rálátni a helyzetre, azaz csak a saját kis mondókájukat képesek fújni. Mondjuk az tény, h több ilyen "ember" van.

...

2009. júl. 3. 13:09
 15/24 A kérdező kommentje:

Ja!

És a szánalmasozást nem én kezdtem, tessék figyelmesen olvasni. ;)

2009. júl. 3. 13:10
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

azért ez a képmutatás elképesztő.

Bob Marleys pólót viselni, egy olyan párt pultja mögött, akinek kb az a véleménye, hogy dögöljön meg az összes drogos.

szép.

2009. júl. 3. 14:17
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

"Ez kultúrált válasz volt, sajnos megfigyeltem, h politika témakörben sokan sutba dobják a higgadtságot, józan észt."

Kezdjük a kulturálódás terén azzal, hogy a "kulturált" szót rövid u-val írjuk. Ez a szabály még felvilágosult, a józanság főúri privilégiumát egyedül birtokló elempésekre is vonatkozik.

"Valljuk be, hogy ilyen bérezés és segélyezés mellett megéri munkanélkülinek lenni, és gyereket szülni."

A rszt 25 ezer Ft, a minbér 57 ezer Ft. Megéri munkanélkülinek lenni? Barom.

A munkanélküliek nem jókedvükben munkanélküliek. A cigány munkanélküliek nagy része '89 előtt dolgozott.

2009. júl. 3. 14:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát én nem hordanék egy kábszerest a polómon.
2009. aug. 23. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Úhh ez nagyon durva, nem tudom, hogy van pofája felvenni egy Bob Marley-s pólót. Ha rajtuk múlik betiltják itt az egész rasta kultúrát meg sose legalizálják a kendert, meg alapból Bob Marley nem foglalkozott a politikával Bob-nak csak a jóhoz és az igazhoz volt köze. A politika Babylon egyik alapja ami miatt van a rasta haj, ami ellen küzdenek a rasták. Az itt válaszolók meg csak politikai szemszögből nézik az egészet semmit nem tudnak Bobról meg a rasta életérzésről, meg a hajról stb. amúgy ha te szereted Bobot akkor szerintem ne politizálj, az egész csak egy színház tök mindegy ki van hatalmon nem vettétek észre, hogy a politikusok is csak bábok??? meg mi is, ti meg birkák mentek a nyáj után más dologgal nem is foglalkoztok csak politika, pénz, H1N1, meg globális felmelegedés, látszik már levan butítva a népség, nah Jamaicában fittyethánynak az ilyen népbutító hazug baromságoknak.

Burn Babylon. Béke és szeretet.

2010. jan. 29. 20:44
 20/24 anonim ***** válasza:

"Ha rajtuk múlik betiltják itt az egész rasta kultúrát meg sose legalizálják a kendert, "

Még szép. Nem kell ide kábszeres "kultúra".

" csak a jóhoz és az igazhoz volt köze."

Például?

" Az itt válaszolók meg csak politikai szemszögből nézik az egészet semmit nem tudnak Bobról meg a rasta életérzésről, meg a hajról stb. a "

A raszta haj tetvesedik, zsíros. Bob pedig kábítószerfüggő volt.

" nah Jamaicában fittyethánynak az ilyen népbutító hazug baromságoknak.

"

People's National Party (Nemzeti Néppárt)

Jamaica Labour Party (Jamaicai Munkáspárt)

National Democratic Movement (Nemzeti Demokratikus Mozgalom)

Jamaica National Alliance for Unity (Jamaicai Nemzeti Szövetség az Egységért)

" Robert Nesta Marley (1945. február 6., Nine Miles, Saint Ann, Jamaica – 1981. május 11., Miami, Florida, USA) ismertebb nevén Bob Marley jamaicai énekes, gitáros, dalszerző és emberi jogi aktivista. Minden idők legismertebb reggae zenésze volt, ő tette világhírűvé a reggae zenét. Dalainak jó része POLITIKAI tartalmú. Zenéjén keresztül elősegítette a rasztafarianizmus világméretű elterjedését." Wikipedia

Kérdés?

2010. jan. 29. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!