Léteznek még Magyarországon titkosszolgálatok? Ha igen, hol lehetne belépni?
Figyelt kérdés
Szívesen lennék titkosügynök vagy valami ilyesmi, mint régen a BM ügynökök. Lehetséges?2012. jún. 8. 19:25
11/14 anonim válasza:
ott is vannak papírmelók amit nem kell titkolni és a gyerek iskolai kartonjába is simán be merik írni hogy az apa az IH-nál melózik.szerintem te nem vagy tisztában a titkosszolgálatokkal csak azt látod belőle amit eléd tesznek közszemlére.azt ne akard bemesélni nekem hogy nem veszélyes az irodán kívüli titkosszolgálatosdi.még az enyingi bandában is volt tégla,legalábbis rájuk állított megfigyelő (mással nehezen magyarázható hogy 52perccel a nemzetközi elfogatóparancs előtt kapcsolták le őket a sógorok)
12/14 anonim válasza:
"te nem vagy tisztában a titkosszolgálatokkal csak azt látod belőle amit eléd tesznek közszemlére"
Hidd el, többet tudok ezekről a szervekről mint te és nem a bulvároldalakról és a filmekből tájékozódtam. Azt is elhiheted, hogy nem olyan hú de veszélyes munka, inkább a titokvédelem szempontjából kockázatos.
14/14 anonim válasza:
A titkosszolgálatokhoz a legtöbb embert ajánlással veszik fel, abból is van egy szűrés. Fizikailag alkalmasnak kell lenned, valóban a szemüveges dolog az hátrány, nyelveket kell tudni, és nem az angol németre gondolok, mert az kb alap elvárás. Aki semmilyen nyelvet nem tud és mégis bekerül , annak hatalmas protekciója van, illetve, nem sok jóra számíthat, tehát berakják valami elhanyagolható irodai munkára. Aztán persze akinek elmondja, elmondja hogy titkosszolgálatos, de hogy semmi presztízs melót nem csinál az is biztos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!