Léteznek még Magyarországon titkosszolgálatok? Ha igen, hol lehetne belépni?
Ügynök?
Nem úgy megy az.Az Iq szintednek átlagos felülinek kell lennie , tudnod kell sok nyelvet.Egy valódi géniusznak kell lenned.
Érdeklődd meg a budapesti FBI kirendeltségen.
Az USA-ban van FBI , CIA , meg Oroszországban ennek megfelelője.
Jelenlegi magyar titkosszolgálatok:
• Információs Hivatal
• Alkotmányvédelmi Hivatal
• Nemzetbiztonsági Szakszolgálat
• Katonai Felderítő Hivatal
• Katonai Biztonsági Hivatal
• Nemzeti Biztonsági Felügyelet (bár ez nem szolgálat, hanem felügyelet)
Pedro
Bocs, a TEK nem titkosszolgálat, hanem rendőri szerv. Ugyanúgy, mint pl. a Készenléti Rendőrség. (Helyileg is ott van, mellette.)
Pedro
hát hogy mondjam:vagy nehéz bekerülni mert hűdejól kell tudni néhány nyelvet nem beszélve hogy fizikailag egészségileg alkalmasnak kell lenned pl nem lehetsz szemüveges(legalábbis fiatal kezdőként nem mert nyilván ha 50évesen elromlik akkor azért nyilván nem rúgnak ki.)
ahová meg könnyű bekerülni akár beszervezéssel az hogyismondjam életveszélyes.bűnözök közt mozogsz az alvilágban-ennyiben hasonlít a filmekhez.
de nem neked való bocs.három mondatodból megállapítottam hogy te kivagyiságból lennél titkosügynök hogy imponálj ezzel a csajoknak de ez nem így megy.még a feleségednek sem fedheted fel magad ha netán megnősülsz.kapsz fedőmunkahelyet de szót kell fogadnod azt mondják költözz ide oda amoda akkor költözöl
"ahová meg könnyű bekerülni akár beszervezéssel az hogyismondjam életveszélyes.bűnözök közt mozogsz az alvilágban-ennyiben hasonlít a filmekhez.
de nem neked való bocs.három mondatodból megállapítottam hogy te kivagyiságból lennél titkosügynök hogy imponálj ezzel a csajoknak de ez nem így megy.még a feleségednek sem fedheted fel magad ha netán megnősülsz.kapsz fedőmunkahelyet "
Ne haragudj, de szerintem kb. semmit nem tudsz a nemzetbiztonsági szervekről és arról, hogy milyen munka folyik ott. Fedőmunkahely? Veszélyes bűnözők? Titkolózás a feleség előtt?
Túl sok Die Hardot néztél. Nézegesd a vonatkozó jogszabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!