Amikor általánosba jártam, az osztályban kb 3-4 cigány kisgyerek is járt. Soha nem néztük ki őket, együtt játszottunk, barátkoztunk velük. Azt sem tudtuk mi az a cigány. Számunkra ugyanolyan gyerekek voltak mint mi magyarok. A szülők sem lázongtak hogy ha cigány volt a gyereke osztálytársa. A cigány gyerekek nem alkottak klikkeket, sőt leginkább magyar barátaik voltak, akikkel iskola után is találkoztak. Suli után találkoztunk, és együtt játszottunk velük. Azóta eltelt elég sok év, és a világ teljesen megváltozott. A cigány gyerekeket is máshogy nevelik, (ha ugyan nevelik) de a magyar gyerekeket is. Beléjük némelyek bele nevelik a gyerekbe a cigánygyűlöletet. Mi változott, és miért? (akikkel együtt jártam suliba, ők egytől egyig féltek attól ha egyest vagy rossz jegyet kapnak, hogy otthon mit szólnak a szülei. Volt aki ha rossz jegyet kapott, megmondta hogy aznap nem jön le játszani, mert tanulnia kell, hogy kijavítsa a jegyét. Mi is segítettünk neki a tanulásban, kikérdeztük stb) Mi változott meg az emberekben? (A cigányokban és a magyarokban egyaránt)
Itt éppen a rendőri ösztöndíjakról van szó, szerintem ebben nincs semmi uszító a barnákra nézve, max a kormányok ellen uszít. Ezt is tilos?
2012. máj. 30. 19:41
22/25 anonim válasza:
Hát én ehhez annyit fűznék hozzá hogy nem tom milyen volt régen én csak azt ami most van és az én véleményem szerint vannak rossz és rosszabb cigányok igaz az egyik legjobb barátom egy olyan kis településen nőtt fel amúgy jóhej már voltam velük ott töbször is és ott a cigányok lassan átveszik az uralmat egy csincsák van ott a cigányoknak a 200 lakost számláló bálványon 150 a cigány el lehet kébzelni nos a haverom monta miket csináltak fawc-t loptak tyúkokat és monta hogy simán megtámadnak bárkit ha egyedül van vagy nem ismerik de csak a kis cigányok ő meg a cigány haverja fél téglával meg fejsze nyelekel verték a cigányokat egyszer az egyik tökön rúgta és belebaszta a csóványba és az a szemét amit öszehortak az évek alatt egy utat teljesen eltorlaszolt a szemét a sajátt szememel láttam ott anyi autó alkatrész volt hogy osze lehetett volna rakni egy skodát + kinőtt a szemétben a marihuana komoj,valamint még a suliba egy komplett cigány család jár a legfiatalabikat az osztályfőnöknek le kellet szoktatni a szeptemberben hogy ha kinyisa a fiókot menjen lopni a szekrényeken lakat az altó kulcsra zárva van szünetekben és ők 1.osztályosok a legidősebb 4.-dik ből felbukott 8.-dik ba a kaknya a géza meg velünk járt és hála istenek megbukott de elégé elfajult már a helyzet de mondjuk komáromban meg a cigány öregaszonyok osztják a cigit a fateromnak meg egy szer elakarták kérni a cipőjét a billánál XD andrásvásáron meg mindíg el akarnak neki adni öltönyt,úgyhogy én nem nagyon értem honna szednek ezek ekkora pofát.
2012. máj. 30. 19:42
23/25 anonim válasza:
*csinzsák csak gyorsan írtam
2012. máj. 30. 19:43
24/25 anonim válasza:
22-es hosszászólnak: Te ittál, vagy miért nem használsz egyetlen pontot se? Megpróbáltam elolvasni ezt a katyvaszt, de kész rejtvény.
Általánost nem tudom befejezted e, de azért illene tagolni a mondandódat, nem csak úgy lepötyögni, ahogy kijön az agyadból.
2012. máj. 30. 19:56
25/25 anonim válasza:
"Mi változott, és miért?"
Kialakult két csoport, amelyik felhasználta a cigányokat egy politikai játszmában. Az egyik csoport a liberálisok voltak, az SZDSZ, elkezdte nyomatni a cigányoknak a "Ti nem vagytok magyarok, ti a roma nemzet vagytok, fogjatok össze és harcoljatok az elkülönülésetekért, mi majd támogatunk titeket, ha cserébe ránk szavaztok" propagandát. A másik csoport pedig a szélsőjobb, pl. a Jobbik, amely elkezdte nyomatni azokat a "Magyarország a magyaroké, ki a cigányokkal" dumákat, amivel a GYK is tele van.
Gyakorlatilag két szélsőséges rasszista csoport ejtette túszul a cigányokat és bizonyos mértékig az egész magyar társadalmat, a liberálisok és a szélsőjobbosok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!