Mi változott meg? (cigány, magyar)
1. Akkor kommunizmus most kapitalizmus a szabályok változtak!
2. Most őket védik, akkor meg a néphez tartoztak.
3. Akkor nem öltek meg naponta egy magyart.
4. Akikkel te anno játszótál azok, most öreg néniket lopnak meg ráadásul büntetlenül.
Érdekes meglátás, amiben nyilván van igazság is, hiszen minden változik. Cigányok is egyre többen vannak, ez is része a dolognak. Én pont azt látom, hogy a magyar gyerekek egy része elcigányosodik, átveszi azt az életmódot, mindez alig pár év alatt ment végbe. Amikor elkezdtek megjelenni a zenelejátszásra alkalmas mobilok, akkor előkerültek a cigányok, akik buszon, villamoson, utcán nyekeregtették és zavartak másokat. Ugyancsak cigány szokás volt az, hogy beülünk valahova, és a táskáinkat mind odarakjuk a szabad ülésekre, nehogy valaki oda tudjon ülni. Ugyancsak a cigányok hangoskodtak, randalíroztak, rongáltak. Ma már a magyar fiatalság egy része is eltanulta ezt a cigány módit, mindenfelé üvöltetik a mobilokat a fehér cigányok, rongálnak, balhéznak. Ahhoz képest, hogy a cigányokat akarták integrálni, ez eléggé fordítva sikerült.
Ennek megvan a logikus oka. A magyarok mindig féltek a cigányoktól, mert a magyar egy csendes, beforduló nép, míg a cigányok erőszakosak, hangosak, és nem félnek a konfliktusoktól, és nem fordítják el a fejüket, ha a másikkal baj történik. (tisztelet a bla bla)
Ezt a gyerekek is látták, és átvették ezt az erőszakos stílust, és tökéletesen sikerült, hiszen nekik sem szól senki, hogy viselkedni kellene. Így cigányosodik el a magyar fiatalság.
A cigányok egy része mindig is sunyi volt, államformától függetlenül. Épp most olvastam egy 1912-es újságcikket, amiben azt latolgatják, hogy el kéne venni az összes gyereküket átnevelőbe, mert túl sokat lopnak, és erőszakoskodnak.
Előttem jól írták, a felzárkóztatással van a baj. Jön a sok pénz a semmiért. Nem felzárkóztak, hanem elkülönültek. Aztán az iskolában is erőszakoskodnak, több nemierőszakos bűncselekmény is előfordult akár.
El kell törölni a megkülönböztetést, kemény bíróság kell, amerikai stílusú, sheriff tekintélyű rendőrökkel. Túl sok rossz torlódott fel, kéne csinálni egy nagytakarítást.
Én a 90-es években voltam kisgyerek, akkor még nekem is volt cigány barátom. Akkoriban nem verték meg a tetvesek a tanárt, ha az rá mert szólni a diákra. Aztán eldurvultak az idők. Felelős itt az összes párt, a szadesz, a liberális mocsok.
Gyanítom tudatosan hozták létre ezt a destruktív helyzetet, nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de szándékosságot érzek. Az, hogy ebben a rendszerben semmi logika nincs, az 100.
"Kurucinfót hagyjuk, lényegtelen, az uszítást, lázítást mesteri módon művelő "hírforrás"."
Az lehet, hogy lázító, de néhány valóban megtörtént hírt miért csak ott lehet olvasni? Máshol nem számít egy ember halála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!