Miért olyan "rámenősek" a Jobbikosok?
ez csak egy szimpatizáns volt
aki holnap más pártnak lesz a szimpatizánsa
ha meg akarod ismerni az igazi jobbikot ne a szimpatizánsok felől közelítsd meg
nézd meg pl parlamenti közvetítéseket
„Ha már itt tartunk, a Jobbiknak joga van minden zsidót, romát egy kalap alá venni”
Nem veszi mindet egy kalap alá.
Egyébként valószínűleg naponta több tucat, vagy több száz jobbikos mellett mész el, anélkül hogy bármit is sejtenél. Szerintem jobbikos és jobbikos közt óriási különbségek vannak, akár párton kívül, akár azon belül.
"Tehát találkoztál eggyel, és jöttél azonnal feltenni a kérdést, tényszerűnek beállítva a tapasztalataidat az összesre nézve. "
A jobbikosok ezt csinálják a kisebbségekkel. Pártprogram szinten. Nekik szabad?
http://www.youtube.com/watch?v=snzQwqsJ7Ys&feature=related
Ez egy nagyon jó válasz hogy miért csak a JOBBIK mert én mint Jobbikos csak Magyarország érdekeit helyezem előtérbe és azt akarom hogy a magyar embereknek legyen jó! Nem érdekel a zsidózás, nem érdekel a cigányozás, a nácizás csak MAGYARORSZÁG érdekel!
Én ilyenkor azt szoktam kérdezni, hogy miért kell általánosítani?!
Mindenhol vannak ilyen 'feketebárányok'.
Ha nagyon kell választani, akkor Jobbikos vagyok, és így azt javaslom, nem csak ezzel, hanem bármi mással kapcsolatban, ha valamit rád akarnak erőltetni:
fapofával, érzelmek nélkül utasítsd vissza, amit akarnak, ha ez nem elég, fapofával, érzelmek nélkül kérdezd meg, melyik részét nem értette a nemnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!