Miért kell minden romát egy kalap alá venni?
"Szerintetek avval mit fognak el érni hogy ártatlan romákra a házukra támadnak,megőlik őket.És ha ők is vissza vágnak?Akkor mi lesz itt?"
Ez erdekes. Ezen kellene elgondolkodni:
Szerintetek avval mit ertek el a ROMAK hogy ártatlan MAGYAROKRA a házukra támadnak,kifosszak,megőlik őket.És ha ők is vissza vágnak?Akkor mi lesz itt?
Egyetértek azzal, hogy általánosítás van. Egy másik kérdés kapcsán szeretnék itt összehozni egy kis csapatot, amely minden oldalról meg tudja világítani a helyzetet, és értelmes programot tud felmutatni a békés egymás mellett élésre. Kedves Kérdező! Csatlakozna ehhez? Kérem, írja le a társadalmi feszültségek megoldására vonatkozó javaslatait 1-2 mondatban a következő email címre:
ciganykultura1234@gmail.com
Ezután megkapja a belépőkódot, és olvashatja a leveleket.
Akikkel eddig cigányokkal találkoztam, azok kb. 70-80 %-a kötözködő volt, nekem is volt már velük bajom.
Az addig rendben van hogy vannak olyan cigányok akik dolgoznak rendesen, de attól még nem kellene a másikkal kötözködni, megverni csapatosan mert nem tetszik a képe, lopni, stb.
Én soha nem szóltam egy rossz szót se cigányhoz, mégis volt már hogy belém kötöttek minden ok nélkül. Ez civilizálatlanságra utal. Néhány kivétellel ezért kell őket egy kalap alá venni.
Azért mert még nem találkoztam olyan cigánnyal, aki szeretett volna engem.
Szóval nem előítélet miatt, hanem a tapasztalatért.
Ha pedig te nem vagy ilyen, akkor gratulálok, sikeresen asszimilálódtál! :)
Belém is kötöttek már, főleg fiatalabb koromban és általában haszonszerzési céllal:
"Aggyámá egy huszast öcsém!"
"Komám aggyá egy százast"
Ja és néha ezt is hozzátették:
"...vagy fejberúglak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!