Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan legyek témába a politik...

Hogyan legyek témába a politikával?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szerettem a politikát, de elkezdtem mostanában egyre jobban érdeklődni... Sajnos a közvetítések, beszélgetések, minden eléggé kínaiul hangzik s ezen szeretnék változtatni... Mit lehet tenni? Hogyan legyek témába?

2012. máj. 7. 16:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
"A politika mint hivatás" - nem kell vessző, mivel a mint kötőszó elé és a vele alkotott kifejezés után nem teszünk vessző, ha -ként ragos főnévvel helyettesíthető, tehát állapothatározós kifejezést alkot.
2012. máj. 8. 16:56
 12/26 yossarian44 ***** válasza:
0%

Nem árt szelektálni a hírportálokat is...

index, origo, hvg, portfolió, ezek jó kiindulópontok

kuruc.info, barikád, stb. ezeket illik elkerülni, mert hülyék.

Valamire nagyon figyelj... soha, ismétlem, SOHA ne tájékozódj politikai párt honlapjáról... fidesz.hu, mszp.hu, jobbik.hu, lehetmas.hu, mindet került el, mert ott csak úgy vannak szelektálva a hírek, hogy az adott párt jó színben tűnjön fel.

2012. máj. 16. 19:48
 13/26 bumbi02 ***** válasza:

azért az index is elég elfogult tud lenni néha.. és nem árt megismerni a másik oldal véleményét se. akkoris ha nagyon sok esetben hülyeségeket képes írni. Pl kurucinfo. Aki itt "fórumozik" hogy minden vagyok, de jobboldali az nem. Ennek ellenére heti párszor elolvasom abból a szemszögből is a híreket.

Amt nem szabad: csak egy oldal (bal vagy jobb) hírportáljait olvasni. Kell néha egy kis hírtv, kell néha egy kis atv is, a függetlenebbnek mondható portálok mellé.

Ugyanez igaz a pártok honlapjára. Érdemes elolvasni ott a nyilatkozatokat, sajtótájékoztatók anyagát, de természetesen szkeptikusan fogadni amit ott lát/hall az ember.

2012. máj. 16. 19:58
 14/26 Pietrosol ***** válasza:

Hagyd a francba az egészet!

Olvass inkább Rejtő Jenőt!

2012. máj. 16. 21:01
 15/26 anonim ***** válasza:
Kerülje a pártok honlapjait? Hehe, akkor minek sorolod az SZDSZ orgánumait? Attól, hogy valami nem vállalja fel a kötődését, még lehet politika által befolyásolt. Olvassa csak a portfolio.hu-t, vagy a hvg-t, nem sokkal okosabb emberek írák mint ő (és ez nem a kérdezőt minősíti:)). Könnyen meg fogja érteni és ugyanazokat a lózungokat tudja majd pár hét után szajkózni, mint az "újságolvasók" 90%-a.
2012. máj. 17. 00:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Volt egy kollegám, 26 éves fejjel nem tudta hogy a Népszava milyen újság. Ártatlan boci szemekkel kérdezte, hogy "ez valami ellenzéki?". De azért bőszen szidta a Matolcsyt, hogy az mennyire nem ért semmihez. Hát így politizál a nép.
2012. máj. 17. 00:09
 17/26 yossarian44 ***** válasza:
Istenem, ha hinnék abban hogy létezel, most könyörögnék, hogy mentsd meg az olyan hülyéktől, akik azt hiszik, hogy a hvg vagy a portfolió SZDSZ-es orgánumok. Vagy hogy egyáltalán baloldaliak.
2012. máj. 17. 00:20
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mostmár kaptam 1-2 jó ötletet! De még mindig várok.
2012. máj. 17. 06:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Miért, mi bizonyítja hogy nem szdsz-esek? És mi bizonyítja, hogy igen: minden egyes cikkük egybevág az aktuális szdsz-es/dk-s/bauertamás-os propagandával. Biztos a véletlen műve. Azt én se mondtam hogy ezek baloldaliak. Szdsz az szdsz, ilyen csak nálunk van.
2012. máj. 17. 13:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Egyébként, a kérdésre válaszolva, én akkor értettem meg sok mindent a politikából, mikor járt apámékhoz a Tallózó, és azt olvasgattam eleinte csak a budin, később szinte minden számából egy csomó cikket. Azért volt jó mert az adott hét eseményeiről, különböző újságok cikkeiből válogatott. Nem tudom ma megvan-e de én ezt ajánlom, mindenképpen képbe kerülsz tőle és választhatsz is az oldalak között.
2012. máj. 17. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!