Hova sorolják a vegyes házasságot és az ebből származó félvér gyerekeket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 15:29
1/16 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Hol sorolják hova?
2/16 A kérdező kommentje:
Lenézik e a fehéret azért mert cigánnyal van? És a félvért is cigánynak nézi e, még akkor is ha nem látszik rajta?
2009. jún. 22. 15:44
3/16 anonim válasza:
Nem tudom , de én a cigányt sem nézem le csak azért, mert annak született. Hülye kérdés.
4/16 anonim válasza:
He?
Én az embert szoktam nézni. Ha tisztességes akkor oké, ha nem akkor tök mindegy, hogy milyen színű de megvetem.
5/16 anonim válasza:
"Lenézik e a fehéret azért mert cigánnyal van? És a félvért is..."
"Fehér" vs. cigány? Miért, a cigány milyen? Néger? Nem, a cigány fehér (tudományos szempontból).
Lenézik-e? Kik? A rasszisták igen, a nem rasszisták nem. A rasszizmus nem gyakori.
6/16 anonim válasza:
Ha tisztességes ember, akkor nem érdekel a bőrszíne, semmi bajom vele, sőt, még jóban is lehetünk. Bajom azokkal van, akik tisztességtelenek, származástól és bőrszíntől függetlenül.
7/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a kérdés valóban nem jól tettem fel. Ez valami olyasmi hogy keresem a helyüket hová tartoznak? Hová lehet őket besorolni?
2009. jún. 22. 16:18
8/16 anonim válasza:
Miért kéne őket besorolni?
Az már enyhe rasszizmusnak számít szerintem. vagy nincs igazam?
9/16 anonim válasza:
Jogi szempontból valamely ország állampolgára, valamely település lakosa. Más besorolásról nem tudok.
10/16 anonim válasza:
arra gondolsz, h a vegyes házasságot valójában sem a "fehérek" sem a romák nem nézik jó szemmel?
ezt kár is tagadni, ez sajnos így van
(bár a besorolás nem igazán helyénvaló kifejezés szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!