Van valami genetikai, testi jellemzője a zsidóknak? Úgy hallottam a Nácik ilyen szempontokat is találtak sokat.
"A zsidók (más néven héberek vagy izraeliták; héberül יְהוּדִים, Jehudim; jiddisül ייִדן, Jidn) ókori közel-keleti nép, valamint a magukat ettől a néptől származtató, illetve a zsidó vallást követő, kulturálisan és nyelvileg heterogén összetételű emberek közössége a világ minden részén".
Tehát nem (csak) vallás, hanem egy NÉP!!!!
A Magyar Zsidó lexikon linkjében találtam erre vonatkozó utalásokat: [link]
Ha a náci ideológiára vagy kíváncsi, olvasd el a Mein Kampf-ot.
Egy vallás ami anyai ágon nép/származás útján is öröklődik, csak úgy a vallás.
Amúgy a tizedik századig erősen tértő jelegű magatartást folytatott a zsidóság. Ez eredményezi az addigi környezetében lévő összes népből származó genetikai ujjlenyomatokat.
A zsidóságnak mint népnek számos ága van de a négy vallását megtartó vagy az újkorban a kikeresztelkedés választó és plusz egy muszlim hitre tért ága, közül előbbi négy többsége közel ezer éven át (a felvilágosodás korának nevezett korig) évig kötődött és ragaszkodott a valláshoz és lehetőség szerint az egymás közti házassághoz (mivel a nép és hit anyáról fiúra száll és egy nem zsidó férfi nem becsteleníthet meg egy "szent" zsidót.)
Amúgy bocsesz! - de a magyar nyugaton tipikus zsidó arc.
Közel ülőszemek és ázsiai és európai vonások hasonló ötvözete.
A kárpát medencében leginkább pont a nyugati irányú kiruccanásukkor beszerzett német és (más nyugat-európai) gén állomány fenotípusai alapján, és annak kevert jelenlével lehet őket leginkább kiszúrni. Orosz zsidók is mind voltak német földön, bár még ott a Volga partján is tovább keveredtek a németséggel a közös nyelv használata miatt.
Amúgy hasonlóan kevert nép mint a magyar. Csak nekik van öt águk, nekünk meg kicsit több.
hajlamosabbak a betegségekre is és közöttük sokkal több a buzerantor is.
( tudom hogy sok itt a zsidó akinek fáj az igazság nyugodtan lepontozhattok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!