Mit szóltok ahhoz, hogy az anonymous "magyar" szárnya megtámadja az általuk náciként ítélt oldalakat?
ez a magyar "anonymous" :D :D :D :D :D
a hackereket meghekkelik, ellehetetlenítik
te jó ég, ennyire szánalmas bagázst :DDDDDDDDDDDDDDDD
"hát az anon fb oldalán szerintem több volt a fröcsögő szájú tini, aki a ddos mellett volt, félrecsapott, benyalt hajú melegekkel volt tele :)"
Érdekes én pont ilyen alakokat láttam a "magyar" gárdában. Ők úgyis szeretnek egymáshoz simulni.
"Megtaláltuk a nemzeti honlapok ellen hackertámadást szervező balfácánt - védtelenül küldték a csatába naiv rajongóikat
"
Ha ezek a "nemzeti" honlapok a nemzet tükörképei akkor ez az egész nemzet egy hulladék.
"Érdekes én pont ilyen alakokat láttam a "magyar" gárdában. Ők úgyis szeretnek egymáshoz simulni."
na takarodj vissza oda ahonnan jöttél az idiótaságaiddal..
magyar gárda meg a befésült félrecsapott haj.. igen..
homokzsákkal a kezükben, meg amikor a magyar családot menekítik ki, ugye? hogy te mennyire iq bajnok vagy :D
"homokzsákkal a kezükben, meg amikor a magyar családot menekítik ki, ugye? hogy te mennyire iq bajnok vagy :D
"
A magyar családokat a kollégáim menekítik ki nem ezek a buta pártkatonásdit játszó bohócok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!