Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az anonymous "magyar" szárnya megtámadja az általuk náciként ítélt oldalakat?

Figyelt kérdés
Ez nagyon megossza az anon tagokat is. vélemények ?

2012. ápr. 20. 17:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A mostani kiírásuk a legjobb :) jobb mint a napiszar
2012. ápr. 21. 14:18
 12/24 A kérdező kommentje:

ez a magyar "anonymous" :D :D :D :D :D

a hackereket meghekkelik, ellehetetlenítik

te jó ég, ennyire szánalmas bagázst :DDDDDDDDDDDDDDDD

2012. ápr. 21. 15:34
 13/24 A kérdező kommentje:

csak ennyire amatőr bohócok: [link]

:D:D

2012. ápr. 21. 15:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Gyurcsánypárttag, nincs is több kérdésem a témában...
2012. ápr. 21. 15:51
 15/24 anonim ***** válasza:
Csak ennyit tudnak, ráadásul nem egy ember, hanem többen csinálták órákig és így is max 2-3 percre állították le az oldalakat. :) Bár ebből az akcióból látszik, hogy ezek nem az igazi Anonymous csoport, közük nincs hozzá. Ki az a hülye aki a facebookon írja le (amit bárki láthat) hogy éppen kit fognak támadni? :D
2012. ápr. 21. 16:54
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

"hát az anon fb oldalán szerintem több volt a fröcsögő szájú tini, aki a ddos mellett volt, félrecsapott, benyalt hajú melegekkel volt tele :)"

Érdekes én pont ilyen alakokat láttam a "magyar" gárdában. Ők úgyis szeretnek egymáshoz simulni.

2012. ápr. 21. 17:14
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

"Megtaláltuk a nemzeti honlapok ellen hackertámadást szervező balfácánt - védtelenül küldték a csatába naiv rajongóikat

"

Ha ezek a "nemzeti" honlapok a nemzet tükörképei akkor ez az egész nemzet egy hulladék.

2012. ápr. 21. 17:16
 18/24 A kérdező kommentje:

"Érdekes én pont ilyen alakokat láttam a "magyar" gárdában. Ők úgyis szeretnek egymáshoz simulni."

na takarodj vissza oda ahonnan jöttél az idiótaságaiddal..

magyar gárda meg a befésült félrecsapott haj.. igen..

homokzsákkal a kezükben, meg amikor a magyar családot menekítik ki, ugye? hogy te mennyire iq bajnok vagy :D

2012. ápr. 21. 18:33
 19/24 A kérdező kommentje:
még jó hogy nem a betyárseregre mondtad..
2012. ápr. 21. 18:39
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"homokzsákkal a kezükben, meg amikor a magyar családot menekítik ki, ugye? hogy te mennyire iq bajnok vagy :D

"

A magyar családokat a kollégáim menekítik ki nem ezek a buta pártkatonásdit játszó bohócok.

2012. ápr. 21. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!