Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 36 éves vagyok! Ennyire nincs...

36 éves vagyok! Ennyire nincs munka M. o. -on?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok

18 éves munkaviszony

10 éves kereskedelmi

4 éves irodai

+ egyéb középfokú végzettségi épp csak diplomám meg nyelvvizsgám nincs!!!

független egyedülálló gyerekem sincs

nem vesznek fel sehova dolgozni!!!!

operátor, eladó pénztáros, adatrögzítő, takaritónő

és nem tudok elhelyezkedni!

hova jutottunk? mit csináltatok ezzel az országgal?

18 évig tudtam dolgozni!!! most miért nem tudok???

Éhen kell halni M.o.-on?

menjek kukázni miután kiraktak a lakásból???

felnőtt független egészséges egyedülálló nő nem tudja eltartani magát??

szégyen!!!

mindent megprobáltam mindent!!!

győr-moson kom-egom pest megye és budapest

akár költöznék is és semmi?????

menjek a lánchidra úgy észrevesznek? meg a többi embert is akik sajnos vannak ilyen helyzetben mint én????

2012. ápr. 17. 17:04
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek: ennyire szar a szitu. Én tatabányai vagyok, itt még viszonylag jó a helyzet, az ipari park miatt(esetleg ott megpróbálhatod, fci, coloplast, alpla, benckiser), feltéve ha még nem próbáltad. Egyre több ismerősöm szájából hallani, hogy nem megy, nem sikerül, nincs pénz...(Ezzel együtt sokaktól, hogy mennyivel jobb életünk van mint tavaly-tavalyelőtt-tízéve-ötvenéve).

Ha hallgatsz rám, követed a példánkat: külföld! Nyáron indulunk szerencsét próbálni angliába, most vagy soha alapon. Ha nem akarod, hogy felkoptjon az állad, magyarság-nem magyarság- el kell menni! Sajnos!

2012. ápr. 17. 17:17
 2/40 anonim ***** válasza:
Ha megoldhato gyere kulfoldre...hidd el jobban jarsz.Meg ha nincs is mindenki szamara kolbaszbol, a kerites(ahogy sokan beszelgetnek a temarol), de ehen tuti nem hagynak dogleni.Sot!Na...!Otthon mindez nem problema.De nyelvet azt tudnod kell.A munkakozvetitokkel es gyanus baratok ajanlataival vigyazat!
2012. ápr. 17. 17:25
 3/40 A kérdező kommentje:

az összes helyre beadtam amúgy köszönöm!!

nem véletlenül vagyok elkeseredve reménytelenül!!

nincs olyan hely!! ahova nem!!

igen én is ezen agyalok kimenni nincs mese csak addig is kéne valami !!!

2012. ápr. 17. 17:27
 4/40 anonim ***** válasza:
Anyukám 53 éves és fél év munkanélküli után előző hónapban el tudott helyezkedni, igaz csak takarítónőként Győrben. Ha neki ment neked is sikerülni kell.
2012. ápr. 17. 17:29
 5/40 A kérdező kommentje:
nem gondolom, hogy kolbászból van, mindössze lehetőséget szeretnék amiből megélek és csak ha ott kapom meg akkor oda megyek (persze ismik közvetitők hallottam róla)nem ugrok bele hirtelen meggondolok mindent persze erősitem angolt udásom is :)
2012. ápr. 17. 17:30
 6/40 anonim ***** válasza:
53%

Hozzateszem, igen ez a helyzet.Ha nincs osszekotettesed, kapcsolatod es nem vagy geniusz,nincs hianyszakmad, ( ooooh 36 evesen hadd ne kezdjen mar szerencsetlen emberunk megint tanulni,habizti alapon)nyalni se tudsz, k8rv.ni se,akkor Magyaro. szerint ha nem tetszik mehetsz...

Sokan tobb diplomaval se jutnak semmire es itt nem csak a bolcseszhallgatokrol beszelgetunk.

Jah az jo szoveg , h az ilyen emberek nem tudnak alkalmazkodni a kor kovetelmenyeihez es nem kepesek eletuk vegeig folyamatosan tanulni....hagyjuk mar ezt a hulyeseget.Megnezem en azt az 55 eves Pista Ba-t aki meg 55 evesen beul valami ujat tanulni,(persze ilyen korban am veszettul fog az ember agya, szinte mint a szivacs!!!vagy nem?!), meg aztan kozbe is elni kellene ugye...na ennyit Magyarorszagrol.

2012. ápr. 17. 17:32
 7/40 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen nagy a sz@r itt. Én magam is munkanélküli vagyok pályakezdő. A szerencsém annyi hogy még több lehetőségem van és most jelenleg inkább tanulok 2 szakmát tanulok jelenleg egyiket nemsokára elvégzem a másikból még van egy kis időm a vizsgákig de ott lesz szakmai gyakorlat amit fizetnek is és az nekem elég nagy előnyt is jelentene.

Sajnos nem egy olyan ismerősöm van akik úgy jártak mint te semmi munka nagyon kevés pénz maximum közmunkára mehetnek havi 30-40ezerért amiből maximum a rezsit ha kitudják fizetni és már éhen is haltak. Sajnos most jelenleg a legbiztosabb lehetőség a külföldi munka, jó ott 12-16 órákat kell dolgozni ugyan de ott fogsz is keresni, nem halsz éhen és ha idő során belejössz a dolgokba nyelvbe meg mindenbe akkor akár másfajta munkalehetőséged is akadhat kevés melóval több pénzért. Én is kifogok menni külföldre de még tanulok inkább hogy minél több papírom legyen és minél több lehetőségem legyen ott.

2012. ápr. 17. 17:33
 8/40 A kérdező kommentje:

A kérdésemet nagybetűkkel irtam ki először elnézést kérek!

Arra egy kedves kommentelő válaszolt köszönöm neki!

és válaszolni szeretnék rá:

ismerős nincs sajnos ha van is inkább alámtesz vagy félti a helyét

1-szer elmentem ismi által dolgozni a felettese kirakott 2 honap után még azt sem várta meg hogy a munkaidő vége legyen...... ok nélkül mert a munkám megcsináltam abban biztos vagyok !!!!

nem irnám ki de sztem mindenki tudja melyik az a cég aki a 3 honap előtt kiteszi a dolgozókat mert addig kap utánna támogatást utánna újabb embereket vesz fel

2012. ápr. 17. 17:35
 9/40 anonim ***** válasza:
Spar? Tesco?
2012. ápr. 17. 17:39
 10/40 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező: most mit vársz, mit mondjunk? Rengetegen vannak ilyen helyzetben, hála istennek még többen, akik nem. De nem értem, mit vársz el tőlünk? Írjuk le, hogy igen, ilyen sz@rban van a gazdaság, és nem csak itt, hanem még sok másik helyen is Európában? Vagy hogy menj el dolgozni? Ajánljunk munkát? Mit vársz?
2012. ápr. 17. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!