Mért van az, hogy ha 15 évesen meg van a véleményem a politikáról, és nézeteim is vannak, akkor már "selejtnek"néznek?
Kirájjhekker még él? :D
Én itt régebben Dubiis Libertas néven futottam, már akkor nagy szám volt a hülyéje.
Tényleg, a "gőzgépes hülye" adott magáról életjelet? :D
" A kérdező kommentje:
A tudást nem könyvből szereztem!"
15 évesen mi másból?! Csak nem végigharcoltad a két Világháborút, esetleg zsoldoskodtál a Dél-Szláv háborúban, vagy Irakban?! Vagy olyan baromi nagy élettapasztalatod van?
"A héten volt itt kirájjhekker (hosszú idő után). Mindenkit korcsozott meg fel akart köttetni.
"
Hát ezt olvasva lefordultam a székről a nevetés miatt :D. Én is láttam ezt az alakot én is korcs voltam a szemében, bár lehet, hogy nem egyről beszélünk.
"Ahogy meg lesz az éretségi el is megyek."
Aztán engem meg főbe fog lőni? :/
Mit értesz selejt alatt? Meg honnan szerezted az infót ha nem könyvből?
Nem akarlak megbántani, nem akarok kötekedni sem, de ebben korban akit egy kicsit is vonz a háborúsdi meg a politika az mind azt érzi, hogy jobban ért hozzá bárki másnál.
14 évesen még én is katona akartam lenni, de minimum miniszterelnök és aztán jól elrendezni mindent. Olyan 10 éves korom óta olvastam folyamatosan a háborúkról, legalább két tucatot csak a 2.vh-ról, egyszóval majdnem úgy mint te.
De most már sok mindent másként látok. Nem akarlak lebeszélni a seregről, az a e dolgod, de az idősebbeket lehet a szerénytelenséged zavarja. Legalábbis én már rájöttem, hogy abszolút nem értek jobban a dolgokhoz a szakmában levőknél.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!