Mi a véleményed a Vénusz projectről, és azt megakadályozó monetáris politikáról?
Szerintem butaság az egész, a világ amelyet ez a project teremteni kíván az emberi természettel összeegyeztethetetlen.
Pl. azt vallja, hogy a bűnözés az erőforrások hiánya miatt alakul ki. Szerintem a fő oka A bűnözésnek inkább az, hogy vannak olyan emberek akik genetikailag szeretnek bűnözői tevékenységeket végezni. Most is rengeteg szegény ember van az országban, mégse lesz mindegyikből bűnöző.
"akik genetikailag szeretnek bűnözői tevékenységeket végezni"
szerintem meg szocializáció kérdése. nem géneké.
"szerintem meg szocializáció kérdése. nem géneké."
Akkor hogyan magyarázod, hogy még EGY társadalom sem létezett a történelem során, ahol a bűnözést fel tudták számolni? Pedig volt már jópár próbálkozás bűnözésmentes, mindenki által követhető életfilozófia kialakítására. Gondolj csak Platón etikájára, a Bibliai tízparancsolatra, a ókori Kína, India, Mezopotámia törvényeire, a Római jogra, a Sária törvényre, a Francia Felvilágosodás emberi jogvívmányaira és törvényeire, a vadnyugati önbíráskodásra, a modern törvényekre.
Mind megpróbálta "felszámolni a bűnözést", de a bűnözés mégiscsak állandóan jelenlevő probléma a mai világunkban is. Ebből nem az következik, hogy a bűnözés ugyanannyira az emberi természet része, mint az evés vagy az ivás, csak a bűnözésre nem mindenki hajlamos genetikailag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!