Te is szegény vagy?
Figyelt kérdés
Európai értelemben kérdezem. Mert egy EU-s felmérés szerint az számít szegénynek, akinek havi 270 ezer Ft-nak (940 EUR) megfelelő összegnél kevesebb áll a rendelkezésére.
2012. ápr. 10. 18:36
1/29 anonim válasza:
Én kb. 360 EUR/hó
abszolút szegény vagyok :D
2/29 anonim válasza:
Ketten élünk 84560 forintból, szóval igen, szegény vagyok... bár 270 ezer forintból kéne tengetni mindennapjaimat... akkor a fejem se fájna.
3/29 anonim válasza:
Igen, én szegény vagyok és az is maradok. Van a mellemen három kicsi lencse háromszög alakban. Ennek jelentése, hogy szegény vagyok, az is maradok. Punk tum. Azért elvagyok.
5/29 anonim válasza:
270 ezer Ft? Az számít szegénynek aki 270 ezer Ft alatti összeget keres? azért egy kicsit ez felháborító. A szüleimnek a fizetése összesen 240 ezer Forint. De ez a felmérés felháborító... Istenem...
6/29 anonim válasza:
Nekem nincs önálló keresetem, de magyar színvonalon nézve a szüleim jól keresnek, tehát nem.
7/29 anonim válasza:
vedd figyelembe, hogy külföldön magasabbak az árak és a fizetés is, Magyarországon kevesebb a fizetés, de az árak is alacsonyabbak
8/29 anonim válasza:
Nem igazán kéne nyugathoz hasonlítani minket. Egyrészt itt általánosságban véve olcsóbb minden (igen, akármilyen meglepő, még a benzin is).
Én az olyan családot mondanám szegénynek ahol 40 ezer ft/fő/hó alatt élnek. Ebben az értelemben nem vagyok szegény. Az EU-s felmérés szerint meg még a polgármesterünk is nyomorog.
9/29 A kérdező kommentje:
5-ös! Nem a felmérés szégyen, hanem a hazai bérek! Itt van egy kis összehasonlítás. Nem túl kiemelt bérek Németországban. Ebből már érthető, miért kevés a 270.
2012. ápr. 10. 18:58
10/29 anonim válasza:
Igen büdösszegény vagyok. 156euro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!