Miért nem becsülik meg az emberek a munkahelyüket?
Én úgy választottam pályát, hogy azok közül, amiket szívesen csináltam volna, az legyek, ami a legjobban fizet. Anyukám irányított így, azóta is áldom az eszét.
Az előttem többször szóló racionális kapitalista meg gondolja meg, hogy az ember morális lény is, nem csak egy freudista-darwinista állat.
Néztem, nézetem, hogy régi de ezt muszáj.
Azért mert játékpénzt kapnak.
Akinek nincs munkája az persze örülne havi 72-nek is, de amint eltölt 5 évet előrelépési lehetőség nélkül 72-ből. hát lehet h ő is elégedetlenkedni kezd. Mivel abból nemhogy élni nem lehet, meg tervezni, hanem enni is alig.
Kimondott magyar vigasz a lehetne rosszabb is örüljünk annak ami van. Ez egy nevetséges pszichológiai záradék arra hogy ne őrülj bele abba, hogy milyen nevetségesen sz@r az egész.
Másrészt. Ezt az emberek tudat alatt sejtik szerintem de kb 10 munkakörből 7-8-9 helyettesíthető lenne gépi erővel.
Igazából feleslegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!