Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem becsülik meg az...

Miért nem becsülik meg az emberek a munkahelyüket?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy csak letöltik a munkaidőt nem törődve igazán semmivel(kivéve az ebédidő,kávé),aztán reklamálnak,ha ezt szóvá teszik.Nem hogy örülnének,hogy van jó állásuk.
2009. jún. 12. 21:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy választottam pályát, hogy azok közül, amiket szívesen csináltam volna, az legyek, ami a legjobban fizet. Anyukám irányított így, azóta is áldom az eszét.

Az előttem többször szóló racionális kapitalista meg gondolja meg, hogy az ember morális lény is, nem csak egy freudista-darwinista állat.

2009. jún. 17. 23:38
 32/32 anonim ***** válasza:
76%

Néztem, nézetem, hogy régi de ezt muszáj.

Azért mert játékpénzt kapnak.

Akinek nincs munkája az persze örülne havi 72-nek is, de amint eltölt 5 évet előrelépési lehetőség nélkül 72-ből. hát lehet h ő is elégedetlenkedni kezd. Mivel abból nemhogy élni nem lehet, meg tervezni, hanem enni is alig.

Kimondott magyar vigasz a lehetne rosszabb is örüljünk annak ami van. Ez egy nevetséges pszichológiai záradék arra hogy ne őrülj bele abba, hogy milyen nevetségesen sz@r az egész.

Másrészt. Ezt az emberek tudat alatt sejtik szerintem de kb 10 munkakörből 7-8-9 helyettesíthető lenne gépi erővel.

Igazából feleslegesek.

2010. nov. 9. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!