Mi a véleményetek Orbán Viktorról?
Hát engem a tegnapi beszéde teljesen kiakasztott. Januárban még egy pillanatra azt mondták az elemzők, hogy most már visszavonulót fúj, elment a falig, de most már békésebb lesz. Na ehhez képest tegnap hadat üzent Európának és az egész civilizált világnak. A magyarság nagy történelmi tetteit (1848/49, 1956) idézte meg párhuzamnak ahhoz, ami szerinte ma Magyarországon zajlik. Vagyis szabadságharc az idegenek ellen, a gyarmatosítóink és az elnyomóink ellen, és szerinte most a magyarok küzdenek.
Erről nekem az a véleményem, hogy az egész egy ócska manipuláció és uszítás, meg kétszínűség. Mert nem kell ám itt annyira harcolni. Ki kell lépni az EU-ból, és fel kell mondani a hitelszerződéseinket, ha annyira gyarmatnak érezzük magunkat. És akkor majd meglátjuk mire megyünk. Csak hát ezt Orbán persze nem meri megcsinálni, bár most már a jelszókészletébe bevette a bátorságot.
Orbán a saját hatalmi harcát vívja immár az egész világgal, és sajnos sikerrel el tudja hitetni még mindig milliókkal, hogy ez a mi harcunk. Közben meg azon túl, hogy ez a "harc" nem nyerhető meg, azaz Európát és a világot nem győzhetjük le, viszont rengetegbe kerül kamatokban, árfolyamban, elvesztett EU-s pénzekben és sok minden másban. De Orbánnak mindez nem elég drága ahhoz, hogy tovább folytathassa az emberek megvezetését. Sajnos nagyon nagy ára van már most is, és még nagyobb lesz. Lényegében kiiratkoztunk a civilizált világból. Nagyon nem tetszik itt sokaknak Európa, de még vissza fogjuk sírni.
03-16 16:09
Én is megdöbbentem néztem majdnem végig azt a beszédet
És szomorú vagyok amiatt hogy sajnos igaz amiket leírtál:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!