A közös képviselő az, aki megkeseríti a lakók életét. Ilyenkor mit lehet tenni?
Négy emeletes házban élünk.
Az alagsorban van a közös képviselői iroda.
Minden nap benn vannak hétköznap reggeltől estig.
A probléma az, hogy akinek erre az oldalra nyílik az ablaka, amerre az ő bejáratuk van nem lehet egyszerűen kinyitni az ablakot szellőztetni, mivel folyton a bejárat mellett dohányoznak.
Egész a harmadikig felszáll a füst, bejön a lakásba a bűz, mert nem képesek arrébb menni pár lépést a bejárattól..
A ráadás, hogy a csikkeket szanaszét dobálják, a lépcsőház eleje hihetetlenül gusztustalan látványt nyújt!
Eszük ágában sincs még csak egy dobozba sem összegyűjteni.
Ismétlem: ez a közös képviselői iroda!
Mit tudunk ilyenkor tenni?
Kihez kell fordulnom, vagy mit tehetnénk?
Kedves 10. a 9:58-as vagyok.
Érdekes vágyaid vannak, hát rajta. Ha a harmadik emeleten megérzem azt, hogy te fingasz az ablakom alatt, akkor úgy kell nekem.
Szóval tedd amit szeretnél, hajrá!
Remélem nincs autód, tudod az a fajta ami a kipufogóján egész nap eregeti azt a förtelmes bűzt... Én attól hányok, járj gyalog!!!!!!
Félemeleten lakó, kisgyermekes vagyok, az ablak alatt kb 2 méterre van a nagyüzemű pöfékelés, mert egyszerre 2-3 ember cigizik.
És igen, fenn is érezni, ők is mondták.
Első válaszoló ez egyáltalán nem kitalálás, akár le is fényképezhetném, hogy mennyire körbe van csikkezve a lépcsőház eleje, de nem neked, hanem ha úgy alakul majd az illetékes szervnek fogjuk bemutatni.
Az én és a párom családjában is dohányoznak, nem is a dohányosok ellen vagyok, hanem hogy nem hajlandóak arrébb menni néhány lépést a járda széle felé, hogy ne egyből az ablakok alatt, és a bejárat előtt álljanak.
Csikkesük állításuk szerint azért nincs, mert a csövesek mindig turkálnak benne..hülye kifogás..
Szóval nem lehet szép szóval hatni rájuk, mert nem érdekli őket..
"havonta 2x-es melegvízkészítést számol el, de mivel csak 2 havonta olvassák le, így gyakorlatilag 2x2=4 havi melegvíz készítéséhez szükséges hőenergiát számláz nekünk 7 éve amióta itt lakunk! Egy év alatt 4x annyit fizettünk. "
Na ezt úgy csűrted-csavartad, hogy te is belebonyolódtál. Attól hogy kéthavonta számol, még mindíg csak kétszeres maradna, és nem lesz négyszeres pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!