Miért van az ha a zsidókról negatívan beszélek itt az oldalon egyből lepontoznak 0%, de ha az egekig dicsőítem őket akkor tuti 100%-ra pontoznak?!
Kérem, én egy linket kértem, ami azt bizonyítja, hogy a zsidók dicsőítgetéséért felpontozás jár, erre nem lepontoztak?
Úgy látszik a valóságban nincs ilyen link, és egyeseket frusztrál is ennek hiánya...
7# Talán bizony nem véletlenül van az, hogy viszonylag kevés zsidó él Magyarországon. Ennek semmi köze a föld minőségéhez, stb. az ok talán a xx. századi történelemben keresendő.
Persze a történelemkönyveket is zsidók írták, ugyebár!
Mellesleg azok zsidóznak, akik másra képtelenek!
(Vagyis azoknak van szükségük bűnbakra, akik nem képesek felelősen gondolkodni, és cselekedni.)
Hol lehet megnézni, hogy lepontoznak-e? Különben én sem láttam ilyet.
A zsidók furcsa népség.
A történelemkönyveket zsidók írták?? Ez egy nagy tévedés. röhejes is lenne...
És teljesen igaz az hogy lepontozzák azt, aki megvédeni próbálja a becsületüket, és 100%-ot kap, aki szidja őket. Emerek ébresztő! Tenni kell az antiszemitizmus ellen!
lehet, hogy gép befolyásolja a szavazatokat
része lehet ez is a mindennapi tudatformálásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!