Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a milla elcsalta az alternatív elnökválasztást?

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Na a millára se szavaznék soha, pedig nem vagyok orbánista!
2012. márc. 9. 19:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Már amikor elkezdték ezt az alternatív köztársaságos majomságot egyből mondtam is, hogy itt mindenképp csalás lesz, mert úgysem egy olyan liberális politikusnak kinéző valaki fog nyerni akit akarnak...és milyen igazam lett. Sajtószabadság? Ugyan már.
2012. márc. 11. 11:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Hol lesz márc. 15-én Milla tüntetés?
2012. márc. 12. 15:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Mész ellentüntetni? :D
2012. márc. 12. 15:31
 15/23 anonim ***** válasza:
Nagyon idegesítő, hogy 5 különböző újság is csak a Milla tüntetésekről beszél, de egyik sem említi, hogy hol lesz pontosan. Most már kezdek ideges lenni!! :) Most már nagyon jó lenne tudni hol lesz
2012. márc. 12. 15:50
 16/23 anonim ***** válasza:

áhh megtaláltam :D

akit érdekel a Szabad sajtó úton lesz :)

2012. márc. 12. 15:56
 17/23 anonim ***** válasza:
Bohóckodás az egész. Dopeman ez a műmájer cigány mint alternatív elnök????
2012. márc. 15. 23:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha 2014-ben esetleg mégis elmegyek szavazni, azt a Millának köszönheti majd Orbán...
2012. márc. 18. 13:58
 19/23 anonim válasza:

Rühellem Orbánt, de már tényleg a Millának köszönhetően sokkal vállalhatóbb mint a Milla. Ez is bizonyítja, hogy a Fideszen kívül nem nagyon van más vállalható alternatíva sajnos...

Millában bíztak az emberek, hát felesleges volt. Nincs értelme annak hogy éveken át tüntetgessenek, előrébb nem jutnak ezzel, a másik meg hogy a kétségbeesett nép kimegy tüntetni, és eszükbe se jut az, hogy a megjelenésükkel a liberálisok táborát erősítik. A Milla függetlennek állítja be magát, holott aki a politikában és a politika elméletében jártas az levágja hogy a Milla full libsi.

2012. márc. 18. 14:02
 20/23 anonim ***** válasza:
2012. márc. 18. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!