Lehet ebből még később valami?
Vásároltam a Rossmannban, és kifelé jövet egyet csipogott az ajtónál az ellenőrző. Hirtelen nem is gondoltam rá, hogy megálljak. Amikor kiértem, akkor jutott l a tudatomig, hogy meg kéne állni, vagy valami...Visszanéztem az üzletbe, de nem láttam a biztonsági őrt, ezért még molyoltam is ott egy kicsit, hátha kiakar jönni utánam. Nem jött, így szép lassan elindultam hazafelé.
Később ezért még megkereshetnek, hogy hátha loptam?
Akkor jó. :)
Természetesen nem loptam, csak gondolom megint rosszul húzták le az árut...
Nekünk egyszer maradt rajta egy ruhán a lopásgátló, de csak itthon vettük észre... Nem csipogott be. :)
Viszont parfümmel már ezelőtt is jártunk így, ugyanebben a Rossmanban. Kifizettük, majd becsipogott. Mondjuk a biztonsági őrt se nagyon foglalkoztatta: belenézett, pontosabban vetett egy pillantást a táskánkba, majd utunkra engedett. Ez ott valami mindennapos dolog lehet..
Igen, sajnos egyre több helyen előfordul, hogy nem hatástalanítják a lopásgátlót. Ez ott helyben nyilván nem fog problémát okozni, mert a biztonsági őr is kienged, hiszen a pénztáros is szól neki ha kell. És pl. egy dobozos terméknél csak hazaviszed, és kész.
De egy ruha esetén már okozhat problémát (mint a fentebb leírt helyzet is mutatja), és igencsak kínos perceket, mikor egy másik üzletben becsipog a jelző - és persze, udvariasak, meg bocsánatot kérnek, de akkor is kínos...
Pedig csak néhány másodperc lenne hatástalanítani azt a fránya lopásgátlót. :-(
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!