Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet ebből még később valami?

Lehet ebből még később valami?

Figyelt kérdés

Vásároltam a Rossmannban, és kifelé jövet egyet csipogott az ajtónál az ellenőrző. Hirtelen nem is gondoltam rá, hogy megálljak. Amikor kiértem, akkor jutott l a tudatomig, hogy meg kéne állni, vagy valami...Visszanéztem az üzletbe, de nem láttam a biztonsági őrt, ezért még molyoltam is ott egy kicsit, hátha kiakar jönni utánam. Nem jött, így szép lassan elindultam hazafelé.

Később ezért még megkereshetnek, hogy hátha loptam?

2012. márc. 5. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Távozás után nincs reklamációnak helye : )
2012. márc. 5. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó. :)

Természetesen nem loptam, csak gondolom megint rosszul húzták le az árut...

2012. márc. 5. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a választ! :)
2012. márc. 5. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Egyébként velem már volt egy hasonló eset. Olaszországban éltem, és egy ottani nagy pláza üzleteit járkáltam be úgy, hogy kivétel nélkül mindenütt megszólalt a csipogó minden be- és kilépésemnél. Ebből is látszik, hogy az élet mennyire a pszichológián múlik. Egy darabig semmi jelentőséget nem tulajdonítottam az egésznek, mentem tovább, mintha mi sem történt volna. És amíg így csináltam, nem szólt hozzám senki. Aztán mikor már én is kezdtem unni, és téblábolni, na akkor kezdtek szólogatni a biztonsági őrök, meg az eladók, kutatták át a cuccaimat. Nagyon udvarias volt mindenki, nem feltételezték előre, hogy tolvaj vagyok, hanem inkább egy félreértésnek tekintették ők is. De a végén már nagyon kínos lett, abbahagytam a vásárlást és elmenekültem. otthon felfedeztem egy már korábban vett ruhámban azt a kütyüt, ami valószínűleg csipoghatott. De ezt a távozásod után, utólag már senki nem tudja lekövetni.
2012. márc. 5. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekünk egyszer maradt rajta egy ruhán a lopásgátló, de csak itthon vettük észre... Nem csipogott be. :)

Viszont parfümmel már ezelőtt is jártunk így, ugyanebben a Rossmanban. Kifizettük, majd becsipogott. Mondjuk a biztonsági őrt se nagyon foglalkoztatta: belenézett, pontosabban vetett egy pillantást a táskánkba, majd utunkra engedett. Ez ott valami mindennapos dolog lehet..

2012. márc. 5. 19:37
 6/6 Shai-Hulud ***** válasza:
75%

Igen, sajnos egyre több helyen előfordul, hogy nem hatástalanítják a lopásgátlót. Ez ott helyben nyilván nem fog problémát okozni, mert a biztonsági őr is kienged, hiszen a pénztáros is szól neki ha kell. És pl. egy dobozos terméknél csak hazaviszed, és kész.

De egy ruha esetén már okozhat problémát (mint a fentebb leírt helyzet is mutatja), és igencsak kínos perceket, mikor egy másik üzletben becsipog a jelző - és persze, udvariasak, meg bocsánatot kérnek, de akkor is kínos...

Pedig csak néhány másodperc lenne hatástalanítani azt a fránya lopásgátlót. :-(

Pedro

2012. márc. 5. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!