Mit szólsz Kertész Ákos távozásához?
80 évesen kivándorolt Kanadába, és menedékjogot kért. A közleményében az ellene indult politikai hecckampányra és az állandó fizikai fenyegetettsége, zaklatásokra hivatkozik.
""Magyarságból meg nem lehet megtölteni a hűtőt."
ezer évig lehetett. Igaz más világban élünk, ahol a nemzeted szeretete már ciki. Mondjuk nem mindig a pénz körül kéne gondolkodni.
"Így ha van egy biztos összetartó erő, ami a magyarság tudat az mindenkire jóhatással van, még arra is, aki teljesen máshogy gondolkodik."
Igen ez igaz is csak az a baj, hogy nehéz úgy együttműködni bárkivel is, hogy le hazaárulózzák meg lezsidózzák az embert ha nem kuruc.info kompatibilisen gondolkodik.
ma 09:02
>> magyarságtudat az mindenkire jóhatással van, még arra is, aki teljesen máshogy gondolkodik.
Ha majd meglesz a magyarságtudat jutalma, ott is a zsidók lesznek elől. Mint amiképp most is elől vannak, amikor dicsőség gyalázni a gazda-nemzetet. Mit szoktak csinálni azzal, aki az őt etető gazdája kezébe harap ?
" Mit szoktak csinálni azzal, aki az őt etető gazdája kezébe harap ?"
Mindig az ember a hibás.
". Mint amiképp most is elől vannak, amikor dicsőség gyalázni a gazda-nemzetet"
Tehát a magyar a zsidóság gazdanemzetje. Éreztem, hogy a magyarok is zsidók, ez alapján helyesek a gondolataim.
"Ha majd meglesz a magyarságtudat jutalma, ott is a zsidók lesznek elől. Mint amiképp most is elől vannak, amikor dicsőség gyalázni a gazda-nemzetet. Mit szoktak csinálni azzal, aki az őt etető gazdája kezébe harap ?"
Nem baj az, hogy nagyobb arányban vannak zsidók az "élen", hagyj legyenek, aki magyarként gondolkodik, azzal semmi baj nincs, a többi izraelitát meg hagy egye a méreg, hogy az ők fölényes kultúrájára nem tudták évszázadok alatt sem betörni a magyar nemzetet.
Úgyhogy nekem egal.
"Igen ez igaz is csak az a baj, hogy nehéz úgy együttműködni bárkivel is, hogy le hazaárulózzák meg lezsidózzák az embert ha nem kuruc.info kompatibilisen gondolkodik."
Ezt nem értem, mi aza kuruc.info képpen gondolkodni, gondolom rendszeresen olvasod, mert tudod, hogy gondolkodik a kuru.info. Én is szoktam olvasgatni, de mai napig nem tudok állást foglalni, hogy mi aza kuruc.info féle képpen gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!