Miért kapnak még mindig a zsidók kártérítést az
állítólagos holokauszt miatt?
Figyelt kérdés
Több mint 50 éve volt az egész, és miért kapnak még mindig pénzt? Miért nem hagyják meghatározni a halottak pontos számát? Miért hazudják el az egészet?
Azok a németek, akiknek a hozzá tartozóit a zsidók lemészárolták, ők miért nem kapnak kártérítést a zsidóktól? És ha nem is a mgyarok mészárolták, akkor miért a magyar állam fizet nekik? Arról miért nem beszélnek hogy magyarokat is vittek ilyen táborokba? Nem a magyar zsidókra gondolok, hanem a magyar magyar emberekre.
A válasz megírásának időpontja: 06-19 00:42: most veszem észre, hogy nincs is e-mail címe, szal ennyit arról hogy kiálljon vmi mellet, és valszeg a válaszaimat sem látja.
2009. jún. 24. 22:48
42/46 anonim válasza:
Most meg ők veszik el a mi (Magyarország,magyarok) vagyonát!
Én nem vagyok annyira járatos ezekben a dolgokban de annyit tudok hogy sztem undorító amit az eddigi kormány művelt az országgal loptak csaltak hazudtak ahol csak lehetett! Biztos szörnyű lehetett ez az egész holokauszt meg minden de télleg annyi ember meghalt annyi háborúban, annyi embert ért veszteség! Ennyi erőből mindenki kaphatna kártérítést nem kell a zsidókat annyira sajnálni!
2010. máj. 24. 23:50
43/46 anonim válasza:
Kedves 2009-06-19 09:51-es válaszoló!
Attól még hogy emberek menetelnek nem biztos hogy létezett a gázkamra;)
Lefényképezem a webkamerámba magam szomorúan és azt modnom hogy bevagyok napok óta zárva szobámba és nem engednek ki ez ugyan ilyen
2010. jún. 10. 23:31
44/46 anonim válasza:
Mert nagy a befolyásuk és kiharcolják maguknak.
2010. júl. 22. 07:00
45/46 anonim válasza:
Ezt én sem tudom!Nem hiszem hogy ami (65 évvel )ezelőtt történt azt nekünk kéne megfizetni! Hiszen a mostani 40 és annál fiatalabb emberek nem tehetnek róla hogy ez a dolog történt semmi közük nem volt az egészhez! (ahogy elolvastam a válaszokat sok dologgal egyet értettem és sokkal nem!)(Én nem vagyok rasszista)De én egyáltalán nem sajnálom a zsidókat! És ez is hogy beperlik a MÁV-ot! Ez vicc! A MÁV nem saját akaratából vitte a zsidókat hanem parancsra ! NEM TUDTAK SEMMIT TENNI ELLENE!!!A mostani MÁV vezetőségnek semmi köze nem volt a dologhoz! Jó oké kapjanak egy KICSI kártérítést! De ez már azért túlzás szerintem is!És igen akkor ennyi erőből mindenki kaphatnak kártérítést mert mindenki vesztette el családtagját! És igen nem sajnálom a zsidókat mert undorító amit az országgal műveltek és hogy folyton uralomra akarnak törni MÁS ORSZÁGOKBAN ! (mert igen az MSZP-s politikusok 99%-a zsidó!(és remélem hogy a FIDESZ helyrevágja az országot!)Olyanok mint valami élősködők! Más országokba telepednek meg és ott élősködnek! Nincs nagy baj azzal a más népek betelepednek valami miatt egy másik országba! De akkor húzzák be fülüket farkukat és alkalmazkodjanak és ne akarják tönkretenni,csődbe vinni az országot és ne akarjanak uralomra törni! Csak annyit akartam! Hogy azok akik annyira védik őket! Kicsit kitekintsenek a szemellenzőből és tudomásul vegyék hogy nem valószínű hogy igazuk van!
2010. júl. 26. 18:58
46/46 anonim válasza:
A kérdés feltevőjének: gyanítom, hogy nagyapád csendőr vagy nyilas volt, rabolt a zsidóktól, majd deportált, és még van pofád letagadni. A zsidóknak jár a kártérítés és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!