Miért kapnak még mindig a zsidók kártérítést az állítólagos holokauszt miatt?
Több mint 50 éve volt az egész, és miért kapnak még mindig pénzt? Miért nem hagyják meghatározni a halottak pontos számát? Miért hazudják el az egészet?
Azok a németek, akiknek a hozzá tartozóit a zsidók lemészárolták, ők miért nem kapnak kártérítést a zsidóktól? És ha nem is a mgyarok mészárolták, akkor miért a magyar állam fizet nekik? Arról miért nem beszélnek hogy magyarokat is vittek ilyen táborokba? Nem a magyar zsidókra gondolok, hanem a magyar magyar emberekre.
13:08
"gratulálok , csak így tovább.
bizonyára nagyon értékes ember lehetsz."
Orrfennhordásból jeles,látatlanban véleményalkotásból szintén.Szégyenlem,hogy nem tudok oly értékes lenni,mint te.
orrfenntartás?:D
érezd, hogy gratuláltam, és örülj, meg vagy dícsérve!
Nah, hozzá szólok én is:
tisztelt: A válasz megírásának időpontja: 06-08 15:14:
1: a halottak száma folyamat változik: előszőr volt 6 millió, utána 4.5 millió, utána 2.1 millió, és most 1.1 milliónál tartunk, látszik hogy akkor mennyire "pontosak" voltak.
2:én már eljutottam arra a szintre, hogy gondolkodjak.
3: azt se tom hogy mi az a nyilas barbi
4: Árpád-sávos zászló meg van a magyarországi címerben is, és sok megye címerében van benne ( Békés megye címerében is megvan, de ott a piros helyett zöld csík van)
5: a kuruc.info legalább tényszerűen ír le mindent, nem szépít, nem rondít el semmnit ( igaz van egy-két túlzásuk de mondj olyan újságot, hírportált ahol nem túloznak?) itt legalább az igazat le merik írni.
6: "Miért hazodják el az egészet?" kérdésemre te csak ennyit írtál: "Mit?" Ez a kérdésem a halottak pontos számára vonatkozott, ezért írtam még egysorba az előző kérdéssel.
7: kezd egy kicsit elegem lenni abból, hogy már ott tartunk hogy a Himnusz éneklése alkotmány ellenes bűn, lassan már a Nemzeti Dal is az lesz, mert így kezdődik: " Talpra MAGYAR!" Lassan minden ami magyar az fokozatosan eltűnik. Aztán amikor már júdaország lesz Magyarország neve helyett, akkor már tuti késő lesz cselekedni akár mit is.
Pontozásom: aki a kérdésre kérdést ír,és aki a válaszokra válaszol az nem hasznos.
Aki válaszol de nem képes normális választ írni a másik becsmérelése nélkül az félig hasznos.
Aki normáliasn képes megfogalmazni a válaszát, akármi is az, az a hasznos.
Tisztelt: A válasz megírásának időpontja: 06-08 12:59
Miért is fáj az adózók pénzét kapják? MERT: ebből a pénzből fellehetne rengeteg utat újítani, javítani lehetne a tömegközlekedést, a vasút közlekedést, a villamos hálózatokat, le lehetne cserélni az elhasználódott vonatokat stb...
Tisztelt: A válasz megírásának időpontja: 06-08 14:38
Nemvagyunk barátok, szal a kis barátom köszönést mellőzd.
"Miért is fáj az adózók pénzét kapják? MERT: ebből a pénzből fellehetne rengeteg utat újítani, javítani lehetne a tömegközlekedést, a vasút közlekedést, a villamos hálózatokat, le lehetne cserélni az elhasználódott vonatokat stb..."
Nekem meg az fáj, nyilas gazemberke, hogy a magyarországi adóbevételekből támogatnak magyar nemzetiségű román és szlovák állampolgárokat, de kussolok. Te miért nem veszel rólam példát, s miért nem mész csókolgatni WaSS Albert szobrodat a sufniban?
Miért is nem kussolok? Mert merek: gondolkodni, megkérdőjelezni dolgokat, ha nem stimel vmi akkor utána járni stb...
Még valami: most nem a megélhetési gyerek tartásról kérdeztem ( igen, a legtöbb román így él), hanem arról hogy a zsidók kapnak pénzt, a holokauszt miatt ( ami sztem nem kell sok idő, és kiderül az igazság) kapnak pénzt egy jó idelye. A magyarok nem kapnak semmit amiért az orosz megszállás alatt megeröszakolták a magyar lányokat, a magyarok házában laktak stb... a németek is ugyan ezt csinálták. A németek meg pajzsként használták a magyarokat amikor az orosz " felszabadító" hadsereg megérkezett. Egyébként is: a nyilas keresztesek a németeket éltették, és ha a magyarságot éltették volna, akkor nem használták volna a magyarokat pajzsnak, nem vitték volna el a gyárakat ( nemcsak a fegyver, hanem az élelem gyártó üzemeket is).
Még valami: én mindig a közép utat keresem, ha nincs más választásom, és akármit választok az rossz lesz, akkor a kisebbik rosszat választom.
Megj: ha tényleg úgy lenne a holokauszt, ahogy mondják, akkor miért nem engedik hogy a történészek szabadon utána járjanak az egésznek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!