Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Trianon óta csak gyengülünk?

Trianon óta csak gyengülünk?

Figyelt kérdés
Mármint elszegényedik az ország +csőken a lakosság ROMÁK kivételével ami gazdaságilag is kihat, a külföldi környező magyarok pedig kihalnak lassan vagy csak nem beszélik a magyar nyelvet, Ezért ugy gondolom, hogy akik ezel a helyzetekel is törödne igazán az a JOBBIK! és utálom mikor Vonát meg társait ezért le raszizák
2012. febr. 24. 13:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A hazáról való lemondással sem lehet családot eltartani, ha már itt tartunk. Valahogy elvesztetted a fonalat érzésem szerint.
2012. febr. 26. 01:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Különben a rendszerváltást követően nem ragaszkodtam volna hozzá hogy itt létesüljön meg az üzem. Így én is itt maradtam, és a dolgozók is mind magyarok lettek. Nekem ez a nagy nemzeti öntudat az ami visszázs, főleg hogy sokan divatból kezdenek jobbikosokká válni, mert azt hiszik hogy ezzel csak ők a magyarok. És igen, azzal hogy én vagyok az igaz magyar, rohadjon meg minden cigány és zsidó, meg azok is akik külföldre mennek dolgozni abból nem lehet megélni.
2012. febr. 26. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!