Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az emberek tényleg ilyen...

Az emberek tényleg ilyen felfogásuak vagy csak nem mernek?

Figyelt kérdés
Soha nem látok vagy hallok a médiában olyan embereket akik büszkék lennének a magyarságukra de az utcán sem.Mindig csak azt látom,hogy egy csinos magyar lány egy karácsonyfadísszel van együtt vagy egy Osamaval.Meg a tvben is mindenki úgy néz fel a fekete pákóra mintha isten lenne.Meg akárhova nézek csak angol,francia szavakat látok.Most nem mondom azt,hogy mindenki legyen egy neo náci vagy valami terrorista de miért kell mindent elfogadni meg mindenkit befogadni ? Mindenki csak nyavajog,hogy jaaj egy embert nem lehet a bőre színe alapján elitélni meg,hogy mindenki ember.Ez egy marhaság szerintem vagy csak félnek.
2012. febr. 21. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most akkor mi is a kérdés?
2012. febr. 21. 21:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Az,hogy Magyarországon tényleg ilyen rossz felfogásuak az emberek vagy csak félnek azt mondani,hogy magyar vagyok és nagyon büszke vagyok rá!
2012. febr. 21. 21:26
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
félnek
2012. febr. 21. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Én is azt gondolom, hogy nem lehet általánosan elítélni valakit a bőrszínes alapján. Itt élek Londonban, ahol rengeteg kultúra van, rengeteg vallás, és annak ellenére hogy miket művelt a nyáron a várossal jónéhány fekete, nekem az egyik legjobb haverom itt kinn egy jó fej feka srác, aki tisztességesen él, velem egy cégnél dolgozik, adót fizet, és a társadalom hasznos tagja. Attól hogy valaki muszlim, zsidó, fekete, ázsiai,stb, nem kell egy kalap alá venni őket. Mindenféle ember között van aki rossz, ingyenélő, stb. A legnagyobb baj azokkal van, akik csak a bőrszínt vagy a vallását látják, az embert pedig nem. Attól hogy vannak fekete, stb bűnözők, nem mindegyikük az.
2012. febr. 21. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

"Mindenki csak nyavajog,hogy jaaj egy embert nem lehet a bőre színe alapján elitélni meg,hogy mindenki ember."

Dehogynem. Hidd el, hogy én simán bőrszín alapján, rengeteg mindenkit életfogytra ítélnék.

2012. febr. 22. 00:00
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Sokan nem büszkék már rá, hogy magyarok. Átokként élik meg. Szerencsétlen ország szerencsétlen fiai. Ahol mindig csak baj van, minden elcsesződik. Így megy ez.

Mai egyetemista fiatalok körében elterjedt nagyon a nézet. Itt minden szar, nyugaton minden király. Csak egyszer jussak ki innen.

Ez a baj. Öngerjesztő folyamat. Fogy a magyar, kevés az értelmiség, fogy a gyerekek, a házasságok száma.

Szerintem 10ről 6-7 millióra fog csökkeni a számunk 50-70 év alatt.

Kiveszett az emberekből a remény, depresszív ország vagyunk (statisztikák bizonyítják).

2012. febr. 22. 00:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Tudod az a baj ezzel az országgal, hogy vannak itt olyan emberek, akik nem azt tekintik problémának, hogy a Fidesz leépíti a demokráciát. Nem is azt, hogy a gazdasági válságra még világszinten sincs megoldás, de itt duplán elkúrják. Nem is azt, hogy valóban a világ egyik legpesszimistább népe vagyunk.

Hanem azt, hogy sokan szeretik Fekete Pákót? WTF? Komolyan, ember, legyen már egy kis realitásérzéked!

(Egyébként ha nem tűnt volna fel Pákó és Győzike is csak médiabohóc, mint ahogy a VV-t sem a játékosok kifinomult jelleme miatt nézik sokan. A saját rasszizmusod felmagasztalása végett még azt is eltorzítod, mások mit gondolnak egy fekete celebről.)

2012. febr. 22. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk büszkék a magyarságunkra? Egy alapos okot mond, amiért büszkének kellene lennükk.
2012. febr. 23. 11:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindenki rasszista, csak a mértéke változó. Ez tagadhatatlan...

Mindenkil közt vannak kivételek, de akár tetszik akár nem, lehet általánosítani. Egyébként meg a mgyaroknak csak egy ellenségük van, saját maguk. Magunkat pusztítjuk, romba döntjük saját nemzetünk...

2012. febr. 29. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Örülök, hogy néhány ember már ráébredt arra, hogy magyarországon zsidó cenzúra van. Itt csak a cigányok menőzhetnek az etnikumukkal, és ha valaki zsidónak állítja be magát azt is meg kell védeni. Csak akkor feledkeznek el erről, ha valaki magyarnak vallja magát! Igen, pontosan így van. Képzeld el, hogy egy amerikait nem tartanak szélsőjobbosnak, azért mert a zászlóját lengeti, hanem EGÉSZSÉGES patriótának.. hihetetlen ellentét. De jó a felismerés, csak így tovább!
2012. márc. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!