Miért tüntetnek az emberek? Attól, h a parlamentnél tüntetünk v összecsapunk nem változik semmi! Bankok, benzinkutak, óriás multik ellehetetlenítésével eltorlaszolásával lehet nyomást gyakorolni!
"Miért tüntetnek az emberek? Attól, h a parlamentnél tüntetünk v összecsapunk nem változik semmi!"
Azért, hogy változzon. Ha a nép egy része elégedetlen valamivel és ezt ki is nyilatkoztatja akkor az lenne a minimum, hogy kiírnánk egy népszavazást a kérdésről soron kívül. Ekkor beszélhetnénk demokráciáról. Ellenkező esetben diktatúráról.
"Bankok, benzinkutak, óriás multik ellehetetlenítésével eltorlaszolásával lehet nyomást gyakorolni"
Azért, mert ebben az országban, és itt ezen az oldalon, a legtöbb birka alapvető dolgokkal nincs tisztában... Például hogy a multik csak kárt okoznak, mivel a megtermelt tőkejövedelmet kiviszik az országból, és a nyugati országok szemeteire költik el.
"Bankok, benzinkutak, óriás multik ellehetetlenítésével eltorlaszolásával lehet nyomást gyakorolni!"
Ha ártani akarsz a gazdaságnak, akkor rajta, de amíg ott emberek dolgoznak, addig ne akadályozd őket. Te sem vennéd jó néven, ha nem jutnál be a munkahelyedre, és rosszul érintenének a következmények.
"Csak a fejhez kell menni,nem gondolod?"
De igen úgy gondolom csakhogy hosszú évek alatt kiderült a fej vagy becsukja a szemét vagy bólogat ugyan de a kezei mást csinálnak!Hát ezért gondoltam a kezeit megkötni hátha arra felfigyel!
"Ha ártani akarsz a gazdaságnak, akkor rajta"
Na mármost szerintem a bankoknál jobban semmi nem tud ártani a gazdaságnak :)Ennek a gazdaságnak az árt ,h hitel hitelére hitelt veszünk fel! Egy ország is olyan mint egy vállalkozás.Termelés az munka az embereknek eladás haszon amit fejődésre költünk.Itt mi is folyik kivitt milliárdok előnytelen hitelek szándékos pénz fel le értékelés, eladósítás.Egy adós ország pedig azt csinál amit mondanak mint a "deviza" hitelesek...A dolgozókra gondolva írtam a kérdésem után egyből a kommentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!