Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet élni...

Szerintetek meg lehet élni 47000ft-ból?

2012. febr. 15. 15:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2012. febr. 15. 17:02
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"látom a sok alkeszt minden nap munkába menet már nyitás előtt ott állnak a kocsma ajtóban ha nekik sikerült eddig megélni abból a 28500ft segélyből akkor már miért ne lenne meg 47000-ből? "

Nyugodj meg, hogy ők sem a 28.500 ból éltek, még ha nem is vallják be.

2012. febr. 15. 17:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyunál lakom, van fűtés, főz nekem kaját és időnként még ruhát is vesz, akkor boldogan.
2012. febr. 15. 17:06
 14/26 anonim ***** válasza:

Alkesz a kocsmában. Hmmm. Ha az alkesz nem tud inni, akaratlanul leszokik vagy megöli magát. Ezután a kocsma fog csődbe menni, ami az ott dolgozókat teszi munkanélkülivé.

Kedves Matolcsy úr próbálja ki, várjuk a bizonyítást, mert szerintem sem lehet, bár ha putris c@gány módjára élsz akkor igen. De az ország is ezt akarja, mert ez nem fejlődés, mert így Magyarországot át lehet keresztelni NYOLCKERORSZÁGRA.

2012. febr. 15. 17:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Látom, az embereknek nem tetszik a felvetésem, hogy az emberek költözzenek össze, mint az egyetemisták, ha nem bírnak fenntartani egy lakást.

Most komolyan érdekel, hogy mi ebben a vállalhatatlan, lepontozandó?

2012. febr. 15. 17:50
 16/26 anonim ***** válasza:

Talán mert nem azért gürcöltem hosszú éveket munkával, hogy egy idegennel még pluszban összeköltözzek, mikor végre albérletben vagyok a párommal. Ráadásul még hely sincs neki. Szobakonyhás lakás.

De mint már mondtam csak egy példa volt, hogy a mi kiadásainkra nem elég ez a pénz.

2012. febr. 15. 17:54
 17/26 Boyle84 válasza:
Egy csöves meg tud élni belőle.. Ezért a válasz sajnos igen! Csak akik ezt kitalálták azok igazi mocskok!
2012. febr. 15. 18:04
 18/26 anonim ***** válasza:

17:54!

Téged értettelek, hogy csak példának írtad, és nálatok más a helyzet. De valakik lepontozták a hozzászólásomat, erre szerettem volna megtalálni az okot (itt nem a lepontozással van a bajom, félre ne értsen engem bárki, arra magasról teszek, csak szeretném megérteni mások gondolkozását)

2012. febr. 15. 18:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Tény hogy meg lehet élni belőle,mert több olyan ember is ismerek aki ennél kevesebből él. A félreértések elkerülés végett,nem ennyi marad nekik a rezsi után,hanem abból a rezsi,kaja meg minden. Szóval tény(már ha valaki ismeri itt ezt a fogalmat)Így a kérdésre válaszoltam,de ha az lenne a kérdésben,hogy jól meg lehet-e élni belőle hát nem.
2012. febr. 15. 18:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Én már elhiszem, hogy a politikusok Reptoidok, mert aki szerint meg lehet élni havi 47 000 Ft-ból, az nem a földön él.
2012. febr. 15. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!