Szerintetek meg lehet élni 47000ft-ból?
"látom a sok alkeszt minden nap munkába menet már nyitás előtt ott állnak a kocsma ajtóban ha nekik sikerült eddig megélni abból a 28500ft segélyből akkor már miért ne lenne meg 47000-ből? "
Nyugodj meg, hogy ők sem a 28.500 ból éltek, még ha nem is vallják be.
Alkesz a kocsmában. Hmmm. Ha az alkesz nem tud inni, akaratlanul leszokik vagy megöli magát. Ezután a kocsma fog csődbe menni, ami az ott dolgozókat teszi munkanélkülivé.
Kedves Matolcsy úr próbálja ki, várjuk a bizonyítást, mert szerintem sem lehet, bár ha putris c@gány módjára élsz akkor igen. De az ország is ezt akarja, mert ez nem fejlődés, mert így Magyarországot át lehet keresztelni NYOLCKERORSZÁGRA.
Látom, az embereknek nem tetszik a felvetésem, hogy az emberek költözzenek össze, mint az egyetemisták, ha nem bírnak fenntartani egy lakást.
Most komolyan érdekel, hogy mi ebben a vállalhatatlan, lepontozandó?
Talán mert nem azért gürcöltem hosszú éveket munkával, hogy egy idegennel még pluszban összeköltözzek, mikor végre albérletben vagyok a párommal. Ráadásul még hely sincs neki. Szobakonyhás lakás.
De mint már mondtam csak egy példa volt, hogy a mi kiadásainkra nem elég ez a pénz.
17:54!
Téged értettelek, hogy csak példának írtad, és nálatok más a helyzet. De valakik lepontozták a hozzászólásomat, erre szerettem volna megtalálni az okot (itt nem a lepontozással van a bajom, félre ne értsen engem bárki, arra magasról teszek, csak szeretném megérteni mások gondolkozását)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!