Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem adnak új jelszót?

Juszuf75 kérdése:

Miért nem adnak új jelszót?

Figyelt kérdés
Megcsináltam az ügyfélkapu egy darabig működöt elfelejtetem a jelszót kértem másikat de a mai napig nem küldték el. miért van ez ebben a hülye országban? vagy itt mindig a feudalista dolgok mennek mikor kérelmezni kell mindent?
2012. febr. 13. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elküldték az email címedre. Szerintem a rendszer generál egyet, amit elküld vagy tévednék?
2012. febr. 13. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom hogy tévedsz-e de én nem kaptam semmit egyenlőre

pedig már többet is kértem kb 3x

2012. febr. 13. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálad lesz a hiba, a rendszer működik. Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
2012. febr. 13. 21:33
 4/7 A kérdező kommentje:
hívja fel? mi a szám?
2012. febr. 13. 21:54
 5/7 zeronibble ***** válasza:
Freemail régebben hajlamos volt többórás késéssel megkapni a leveleket, most nem tudom milyen. Citromail is ilyen volt, legutóbb mikor szerencsém volt hozzá, facebookos visszaigazolót marhaokosan elrejtett előlünk egy "Közösségi" nevű mappába... Lehet, hogy ilyesmik vannak. És mint mindig, most is érdemes benézni a spam mappába, mert a spamszűrők sokszor számba veszik a felhasználók általi spamnek jelöléseket, és előfordulhat, hogy sok mérges ember hamar elás így egy-egy címet a közösség elől. Ajánlom a gmailt, sose volt gondom vele, roppantul emberközpontú, és szép magyarsággal nyomja a vakert. Ezek a hazai, karbantartatlan ingyenmail szolgáltatók produkálnak néha elég érthetetlen anomáliákat... Pedig a reklámok a helyükön vannak rajtuk... Persze ha valaki mond egy jó hazait, akkor én is teszek egy próbát.
2012. febr. 14. 01:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is pont a gmailt akartam javasolni. Az összes többi egy rakat szar, egy csomó e-mailt nem kaptam meg, viszont 100 meg 1 reklámot és spam-et igen!
2012. febr. 14. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:
igen valószínű a a vaterán már ez miatt buktam el dolgot hogy nekem citromailom van és nem megy át
2012. febr. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!