Kihívtak bunyózni, szerintetek belemenjek?
Egy cigány gyerek azt mondta, hogy majd leakarja velem játszani... :D
Nem igazán díjazom az ötletét (természetesen nem azért mert félek tőle) csak a következményektől félek...mondjuk, hogy lehet-e belőle rendőrségi ügy stb.
Rendészeti pályán szeretnék elindulni, ezért nem rajongom érte!
De szeretném megmutatni neki, hogy nem olyan "csicska" gyerek vagyok, mint ahogy ő azt gondolja.
Szerintetek mit tegyek? :/ 16/F
18:06
Nem igazán...már többször beszólt stb. de azokra nem reagáltam szinte észre se vettem.
De pont mikor szar napom volt, akkor kötött belém, én meg kicsi feszülten kezeltem a helyzetet, és akkor mondta, hogy akkor... :)
Utolsó:
Igen ez a másik dolog, hogy a haverjaim szemébe se akarok "elsüllyedni".
Tudom, hogy ez gyerekes dolog, de akkor is.
Ha biztos vagy magadban, akkor verd telibe, elsőre lehetőleg orrba, attól bekönnyezik és nem látja, hogy utána kajakra tökön rúgod.
Ha már fekszik, markold meg a fülét és magyarázd el neki, hogy retkes cigány magyarnak, nem pofázik...
Utolsó:
Tetszik a gondolkodás módod ;)
Csak már írtam, hogy ebből gondjaim is lehetnek, de persze legszívesebben ezt tenném...
De sok baj van ezekkel a retkekkel!
Utolsó:
Ha összeverekszünk, vér biztosan fog folyni...
Azt most mellékes, hogy az enyém, vagy az övé!
A családjától nem félek, van olyan baráti köröm, hogy nem fognak hozzám nyúlni :)
Hiába hősködsz, ha itt kérdezősködöl, az azt jelenti, hogy féltél...
Még a kórházban is meg fognak verni és a rokonsága ott fog várni a kapuban.
Félreértettél :)
Ha a gyerek jön egyedül, fair play jöjjön persze :)
De ha a családjával jön, akkor én se állhatok oda egyedül!
A kölyök ellen természetesen egyedül MENNÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!