Mit szólnátok hozzá, ha gyurcsány merénylet áldozata lenne?
Én minden gazembert száműznék Kínába, egy nem mocskolnám be a kezem a posztkomcsi vérükkel, kettő ott még érvényben a halálbüntetés állami vagyon elherdálása elsikkasztása esetén is.
ha demokráciát hazudtak, akkor legyen abban a vagyonelkobzás és száműzetés is benne szerepelt.
Had hulljon a férgese.
De ez még inkább vonatkozik Orbánra is, mert neki most 2/3-a van és azzal bármit megtehet és annak az ellenkezőjét is.
Egyszerűen csak tudomásul venném, mint a többi (sok-sok) rendőrségi közleményt.
Különben meg ki az a hülye, aki egy jelenleg "még a kispadon sem ülő" politikus-ripacsot öl akkor, amikor a "sztárcsatár" politikus-ripacs épp a pályán van (és így jó célpont)?!?!?
Menjenek Észak-Korába,
Egyébként Gyurcsány nem sok vizet zavar.....
Teljesen elképednék. Úgy értem, álló célpontnak se a könnyebbek közül való: hiába magas, ha keskeny. És ez mozog, állandóan és kiszámíthatatlanul! :)
Full komolyan: az lenne a reakcióm, hogy jó, jó, még!
Pezsgőt bontanék!
az előttem válaszolóknak pedig egy kérdés:
Mi van veletek emberek? Ha ez a kérdés pár éve hangzott volna el mindenki imádta volna, most meg mindenki az Orbánnal jön. Az, hogy találtunk a házban egy nagyobb legyet még nem jelenti azt, hogy a kisebbet nem ütjük agyon.
Remélem hogy majd eljön az a nap, amikor minden görénynek vállalnia kell a felelősséget a tetteiért, én vállalkozó vagyok, és aznap ingyen fogom adni a kötelet.
Neked mennyi idő kell hogy megértsd: már Orbán kormányoz ? És a szocik bűne az volt, hogy hagyták hogy vagyonhoz jussatok ! (lakáshoz jutási támogatás , 35%-os életszinvonal emelkedés...)
Ha ez bűn volt, akkor add szépen vissza amit kerestél ! Meg a kocsidat, és a lakásodat !
És még valami: szerintem már Orbán gazdagabb ! És ott kereskedjél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!