Mit szólnátok hozzá, ha gyurcsány merénylet áldozata lenne?
HÁDA FERENC Teljesen egyetértek veled!!! Megszavazom a javaslatodat, és támogatom!!!!
Kérdező! és ha a felcsútitörpekorccsal történne, akkor mit szólnának ????
"Másfél év kicsit kevés ahhoz, hogy ennyire hazavágjanak valamit. Kétharmaddal is kevés."
Jó lenne, ha így lenne, de sajnos fél év alatt is baromira le lehet húzni egy országot (vagy céget, stb.). Az nem annyira időigényes, mint rendberakni.
Sokan hitték, hogy Orbán majd csodát tesz, de az vele a probléma, hogy teli kasszából tud látványos dolgokat produkálni (l. előző ciklusa, Bokros csomaggal helyrehozott állapotú büdzsével átvett kormányzással), de most sajnos nem állt jól a kassza. Ő meg nem a messiás, ahogy sokan gondolják. :(
A hangzatos dumával meg így nem megy sokra, hozzáértés is kéne. Meg az a gond, hogy saját maguk bebetonozásával foglalkoznak inkább, nem a gazdaság rendbetételével.
Annak meg, hogy keménykedik az EU-val, és az egész világgal, lehet akár pozitív eredménye is a későbbiekben, de egyelőre csak szívunk miatta. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
Szerintem, ha így gondolkodik az ember, és ennyire primitív dolgokon töri a fejét, akkor nyugodtan lehetne egész könyvet teleírni azoknak a nevével akiket az orsz
g érdekében ki kellene iktatni. Csak az a nagy büdös helyzet,hogy mindig jönne egy úgy f..szopó aki ugyan azt csinálná.Egyik sem jobb a másiknál sokkal, de annyit mondhatok, hogy eddig a hőn szeretett Viktor király sanyargatja legjobban a népet. Folyamatosan alulról vesz el, és a tetejének ad. Ezt csak az nem látja aki pont a tehetősebb réteghez tartozik.
A kérdés nem Orbánról szól!
Én nem értem,hogy miért kell mindig arra terelni?!
A kérdés amit kiírtam gyurcsányra vonatkozik.
Ha lehet a kérdésre válaszoljatok.
Na kedves kérdező! ha már annyira ragaszkodsz a kérdése megválaszolására, akkor én válaszolok neked!
Miért lenne az jó??? vagy minő fura kérdés ez?? Ezzel szemben megkérdezhetnéd azt is, hogy mi lenne ha te ellen lenne merénylet! De mivel te nem voltál/vagy miniszterelnök, igy nem is érdekel a dolog igaz? tehát a kérdésed egy kissé provokatív, azért kérdeztem vissza, hogy mi lenne ha a felcsúti törpe ellen lenne merénylet. Mert ugye az nem lenne szenzáció, mivel hogy megérett rá!
De: ha már itt tartunk. leírok neked egy röpke eszmefuttatást,, /amihez ugye nem kell nagy logika/
Pl. Gyurcsánykormányban is elkövettek ezt, azt, amazt ami sok ember nem tetszett!!! De: Hangsúlyozom a 8 év alatt nem született annyi sz.arházi eszetlen, logikátlan joghézagos törvény, mint amit ez a tetű gané viktor király és bagázsa megalkotott/ módosított, forgatott, stb. sbt.
A legfájdalmasabb "dolgaihoz" nyúltak az embereknek. Gyurcsány kormány idején nm volt egyetlen egy ember sem ellátatlan, azaz mindenki kapott egy kis "alamizsát"/segély/ de ez a királyviktor még ezt is redulkálta, elvette, a fizetéseket megnyírbálta, az ő, és emberei zsebére dolgozott.
Mi szólnál hozzá pl. a 23 éves gyermekem 12 éve cukorbeteg/inzulinnal él/ tanult, leérettségizett, szakmát tanult, bármilyen munkáról volt szó megragadta /diákmunka/ árufeltötés, kertészet, eperszedés, gyomlálás, hűtházban való dolgozás a minuszokban, Fóliasátor alatt palántázás a +41 fokban /fólián kívül/ és ezt mind mind maga kereste, mármint a munkát. Megvonták tőle a segélyt szankciósan, mert nem vállalta el a közmunkát, nem azért mert bűzlött neki, hanema saját mag által keresett munkát választotta, nem akarta az állam pénzén élősködni, sőőőőt tovább megyek, a közmunkára is ő jelentkezett, nem várta meg még értesítik. Mégis hiába fellebbeztünk, mentünk ponciustól pilátusig, ők nem követtek el törvénysértés! Ez igaz, de rengeteg joghézagot hagytak a törvényük alkotásánál, /comba sándor f.aszkalap, és még sokan mások/ Egy évig a fiam semmilyen nemű ellátást nem kap. Igaz köz.gyógya van, de csak az inzulinra az életmentő gyógyszerére, de miből eszik egy cukorbeteg ember, akinek még az sem mindegy hogy mit eszik, megkérdezlek kedves kérdező. Én is segélyből tengődök, a nyomorult orbánod 22000 ft-jából, és a gyerekemnek enni kell, a rezsi ki kell fizetni.
Remélem kielégítő választ kaptál, és nem teszel fel provokáló kérdéseket, mert biztos nem én leszek az egyetlen aki megmagyarázza neked a mechanizmust!!!
ma 18:54
Én nem vagyok orbánpárti sem,de elvakult orbánfóbiással nem éri meg vitatkozni.
Nem vagyok orbánfóbiás, sem, gyurcsányfóbiás, sem semmilyen párt fóbiás, mert én a rendszerváltás óta nem szavaztam!!!! Ezután sem fogok!!! minden kormány lopott, csalt hazudott, de legalább hagyták élni az embereket is. Most is hagyják, igen éhen d.ögleni!!4 Minden esetre aki ezekkel egyért kívánom, hogy annyi pénzből éljen meg, amiből én, és rajtam kívül több százezren! De az orbánvezér színrelépése előtt az ismerőseim /jó pár van!/ butikoztak, meg autóval jártak, 20-25 milliós családiházakban laktak, vállalkozók, fürészüzemtulajdonos, /meg sorolhatnám hogy mik voltak!/ És most mi van??? meg vannak elégedve, és örülnek az önkormányzati bérlakásnak , a két kicsi lábukon járnak a 4 kerék helyett, és jó a csirke farhát isi nekik, és sajnos még sokan fognak erre a sorsra jutni, meg még rosszabbra is. Erről ennyit! Neked azért kívánom hogy soha ne juss ilyen sorsra.
Egyébként a kommunista rendszert éppen azok szapulják véres szájjal, , akik akkor ingyen tanultak,ingyen nyaraltak, meg ingyen utaztak, és ingyen lettek gyógyítva is, ingyen diplomáztak, politikusok és egyéb magasabb beosztásuak lettek!Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!