Leszarom én is!
Nálunk a szomszéd településre hétvégén és pirosbetüs ünnepen nem lehet reggel 6-ra bejutni a munkahelyre mert megszüntették a járatot!
Pesti népek? Mi ez az ellenségeskedés? Pesti nép egyike vagyok, de soha nem bántottam a vidékieket, sőt szeretem őket is, mint minden jóravaló embert.
Egyébként már engem sem érdekel a BKV, annak ellenére hogy a pesti nép egyike vagyok, mert már nincs kedvem felszállni sem kigyulladó metróra, sem széteső buszra, használom a lábbuszomat, vagy bringát.
A BKV egy feneketlen zsák és csak nyeli a pénzt...
Az viszont érdekelne, hogy az igen tapasztalt (24 éves) vezérigazgató, hogy került ebbe a pozicióba!?
Vajon kinek a kije!?
A sok hülye Rákosborzasztói skótot, meg a nyuggereket akinek én fizetem az adómból, hogy tébláboljanak fölöslegesen a belvárosban!
Miért van az, hogy ha félnek h csődbemegy, a BKV utasainak példának mindenki a munkásokat, meg a külföldi turistákat hozza, mégis reggel fullig tele vannak nyuggerekkel a buszok?
Úgy h a kisiskolás nem fér fel, ha meg leül a 20 kilós táskájával akkor a botjával rögtön leparancsolja a székről egy nyanya? És ő meg hova a fenébe megy reggel 7kor? Ha Tecsóba megy, mert 5 Ftal olcsóbb a kenyér, nem érne rá 9ig? Vagy SZTKba nincs rendelés, csak fél 8kor v mivan?
Mielőtt valaki leparasztozna, h milyen egy paraszt vagyok, és biztos nem adtam át a helyem és szemét vagyok, mondom h elegem lett a sok büdös csövesből meg nyanyából meg aljanépből akik a BKVn utaznak! És beköltöztem albiba. Lehet h kicsit drágább, de amit fizetek pluszba, az sokszorosan megtérül, egyrészt az idő pénz, másrészt nem kapok napi 2,5 órányi agybajt, úgyh hosszú távon a pszichológust is megspórolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!