Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kit érdekel ha csődbe megy a BKV?

Kit érdekel ha csődbe megy a BKV?

Figyelt kérdés

2012. febr. 4. 15:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem,mert vidéken élek,és nem járok Pestre.
2012. febr. 4. 15:37
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Az államot, mert garantálja a BKV hiteleit, szóval ha becsődől, akkor az állam fog fizetni. Jah meg kb. mindeknit, mert ha leáll a tömegkölekedés BP-n, akkor elég macerás lesz eljutni ott bárhova is. Ez nem tenne túl jót a forintnak sem.
2012. febr. 4. 15:41
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Engem igen,legalább nem tömik többé a vidéki adófzetők pénzéből a nagyságos pesti népeket.MÁV,BKV,MALÉV-mindíg ebbe mennek asúlyos milliárdjaink,as emmire,úgy,,hogy nem metrózok pesten,nem repülőzök és nem megyek mocskos vonattal Pécsre pl.
2012. febr. 4. 15:49
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Leszarom én is!

Nálunk a szomszéd településre hétvégén és pirosbetüs ünnepen nem lehet reggel 6-ra bejutni a munkahelyre mert megszüntették a járatot!

2012. febr. 4. 16:01
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Pesti népek? Mi ez az ellenségeskedés? Pesti nép egyike vagyok, de soha nem bántottam a vidékieket, sőt szeretem őket is, mint minden jóravaló embert.

Egyébként már engem sem érdekel a BKV, annak ellenére hogy a pesti nép egyike vagyok, mert már nincs kedvem felszállni sem kigyulladó metróra, sem széteső buszra, használom a lábbuszomat, vagy bringát.

2012. febr. 4. 16:05
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Én pécsi vagyok és járok fel Pestre, ha nem lesz BKV marad a Taxi. Szóval én nem örülnék, ha csődbe menne. A Taxivállalatoknak persze egész biztos jól jönne. Mellesleg biztos vagyok benne, hogy másnap (úgy ahogy a Malévnál is láttuk) rögtön betelepülne egy vállalat. Mondjuk Orangeways buszok átvennék a BKV-től a fővárost, a metróvonalaknak is örülne valaki, a fölszámolás a szabadrablás egyik szinonimája. Már biztos készülnek a megfelelő csoportok, hogy szétmarcangolják a közlekedési hálózatot, metróalagutak, villamossínpályák, trolihálózatok.... Mind, mind fölszámolás alá kerülnek... Újabb szabadrablás kezdődhet a BKV csőddel.
2012. febr. 4. 16:37
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

A BKV egy feneketlen zsák és csak nyeli a pénzt...

Az viszont érdekelne, hogy az igen tapasztalt (24 éves) vezérigazgató, hogy került ebbe a pozicióba!?

Vajon kinek a kije!?

2012. febr. 4. 16:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A Malév lehet hogy a BKV "kedvéért" ment csődbe.
2012. febr. 4. 16:40
 9/19 anonim ***** válasza:
29%

A sok hülye Rákosborzasztói skótot, meg a nyuggereket akinek én fizetem az adómból, hogy tébláboljanak fölöslegesen a belvárosban!

Miért van az, hogy ha félnek h csődbemegy, a BKV utasainak példának mindenki a munkásokat, meg a külföldi turistákat hozza, mégis reggel fullig tele vannak nyuggerekkel a buszok?

Úgy h a kisiskolás nem fér fel, ha meg leül a 20 kilós táskájával akkor a botjával rögtön leparancsolja a székről egy nyanya? És ő meg hova a fenébe megy reggel 7kor? Ha Tecsóba megy, mert 5 Ftal olcsóbb a kenyér, nem érne rá 9ig? Vagy SZTKba nincs rendelés, csak fél 8kor v mivan?

Mielőtt valaki leparasztozna, h milyen egy paraszt vagyok, és biztos nem adtam át a helyem és szemét vagyok, mondom h elegem lett a sok büdös csövesből meg nyanyából meg aljanépből akik a BKVn utaznak! És beköltöztem albiba. Lehet h kicsit drágább, de amit fizetek pluszba, az sokszorosan megtérül, egyrészt az idő pénz, másrészt nem kapok napi 2,5 órányi agybajt, úgyh hosszú távon a pszichológust is megspórolom.

2012. febr. 4. 17:07
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
ENGEM! Suliba járok, 100 km-ert ingázok, ezt vonattal, utána pedig kb. 15km-ert amíg elérek a suliig, ezt Budapesten!!! Nem tudom, hogy jutnék el a suliba, ha nem lenne a BKV. Emeljék fel a bérletárakat vagy csökkentsék a járatok, de ne szűnjön meg!!!
2012. febr. 4. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!