Az EU most mit is akar a MALÉVval?
Egy fapadost ne hasonlíts már össze egy standard légitársasággal!
Kösz!
Nem.
Mindegy, nem vagy otthon a repülésben, hosszú lenne elmagyarázni.
Azért a két pilótát csak hazaengedik a zsidók (az egyik gépünk Tel-Avivban van)!
LHBP bázisreptere a MALÉV-nak. A bázisreptér mindenhol az államé, a társaságok fizetnek ennek a használatáért - a hazai is.
A színvonal nem volt rossz. Ne higgyetek el mindent a baloldali médiának, ami most feszt a kormányra mutogat, holott, mindketten hozzájárultak a végeredményhez (az EU-nak és a rivális társaságoknak könnyű dolguk volt így).
Nem volt itt rendszerváltás: most is ugyanúgy az adott kormány havejai kerülnek a vezető posztokba, a probléma "csak" az, hogy ezek az illetők k*rvára dilettánsak.
(tudom, itt a Malév a fő téma, bocs az EU-s OFF-ért..)
Ezt én sem értem, az emberek nagy része tényleg nem látja, hogy módszeresen tönkreteszik, ellehetetlenítik a még takarékon működő ágazatainkat is?! Fizetnek azért, hogy ne termelj szőlőt vagy hogy ne tenyéssz birkát, hogy ne vesd be a földedet búzával?!! Egy olyan országban amely nem csak magát, hanem még a szomszédai egy részét is el tudná látni mezőgazdasági termékekkel.. Nem vagyok közgazdász, de az hogy papíron nettó befizetők vagyunk, még nagyon nem ér annyit, hogy a maradék lehetőségeinket is kiárusítsuk, mert teljesen védtelenek leszünk - termőföldek, víznyerő helyek eladása következik.. Mire a most született gyermekek felnőttek lesznek, már igazi gyarmat lehet ez az ország.. Ha nem az már most is :(
(Még egyszer: Nem a szorosan a Malévvel kapcsolatban írom)
5/18 kérdezőnek.
Tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz?
Az már csak egy következmény, hogy a többi légitársaság majd jól kitölti a MALÉV által hagyott űrt, vagy ahogy te írod"területet". 4/18-nak van igaza, higyj neki. 15 éve pumpálja a veszteséges MALÉV-et az állam milliárdokkal(ez alól egyik sem kivétel)JOGTALNUL a te, meg az én adóforintjaimon! Az én cégemet is pumpálhatta volna és akkor nem kellett volna bezárnom...ehhez mit szóltál volna? 30 gépre jutott 2600 fős földi személyzet...csak egy osztás(86fő/gép). A WIZZ-nél az egy utasra jutó földi személyzet negyede, ötöde a malévének. És ugye a kommunikációjuk is marhára emberközeli volt...még az utolsó este is azt mondták, hogy repülünk, adták el a jegyeket, majd reggel hatkor csődöt jelentenek, holott régóta tudták, hogy mi Brüsszel döntése, csak ugye a fotelban hátradőlve várták, hátha állambácsi megint zsebbe nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!