Az EU most mit is akar a MALÉVval?
Hát igen, nekem is ez a gyanúm.
Több európai társaságnak kéne az a térség, amit a MALÉV lefed (és ilyen nehéz helyzetben 78%-os járatkihasználtság nem rossz!). Pl. WizzAir, Austrian Airlines (utóbbinak több járatot is le kellett fújni, mert veszteségesek voltak).
Aztán nem a spanyolokkal írtak alá, hanem amerikaiakkal v.mit, de az beszállításra, vagy mire vonatkozik. Ma olvastam a boltban v.melyik újságban.
Na, mindjárt jönnek az agyhalottak, és elmondják, hogy a csúnya, gonosz EU el akarja venni a mi naccerű légitársaságunkat.
A tények: az állam támogatást adott a Malévnek. Ehhez nem lett volna joga, mert ezáltal versenyelőnybe került a társaság. Ezt a pénzt kell most visszafizetnie a Magyar Állam részére. Ennyi.
"Elorozni."
A Malév egy fenntarthatatlan, életképtelen csődtömeg. Ha ez kell neki, viheti :)
Ha anno nem adogatták volna el vaknak-világtalannak, még jobban működne. Nem rossz cég - mondom, ekkora gazdasági kulimászban 15%-os járatkihasználtság nagyon jó!
Ha jó kezekbe kerülne, talán megint lehetnének tengerentúli járatok is.
15!
75 - fáradok
van egy cég amit az adódból tartanak fenn.
ha a törvényben én is kapnék x milliárdot, én is csinálnék valami szart, csak azért, hogy fenntarthasd.
az állam jó gazda, elverte a nyugdíjmegtakarítást is ipadra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!