Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ebben a...

Miért van az, hogy ebben a rovatban nem lehet értelmesen vitatkozni?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy itt az értelmes beszélgetés helyett csak annyi folyik, hogy mindenki minden kérdésre hajtja a saját igazát, mindenki mást pedig egyszerűen lepontoz. Ahelyett, hogy értelmes vitába bonyolódna, meghallgatná és lereagálná a másik véleményét.
2012. jan. 27. 11:42
 1/9 Antimod ***** válasza:

Dehogynem lehet, én szoktam is.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 27. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert ugyanez zajlik a Parlamentben is, a médiában is. A kisember pedig a nagy koponyáktól veszi a példát :)
2012. jan. 27. 11:46
 3/9 tetro ***** válasza:
nincs igazad :D
2012. jan. 27. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez a bajok gyökere az ilyen összhang!

Ezen kellene, nem gyengén változtatnunk.

2012. jan. 27. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Felhívnám a kedves egybegyűltek figyelmét hogy ez NEM egy FÓRUM. Ha valaki vitatkozni jön ide akkor rossz helyen jár. Az oldal szabályai szerint sem, és az oldal közönségének hozzáállása/átlagos értelmi szintje miatt sem alkalmas a hely a kérdésben említett tevékenységre.

Ha valaki egy kocsmába megy be golfütőt vásárolni, akkor ne a kocsma legyen a hibás hogy nem tart.

2012. jan. 27. 11:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom, hogy van 1-2 értelmesebb hozzászóló, rengeteg agyatlan ellen, aki csak írja meg írja a hülyeségét.
2012. jan. 27. 12:07
 7/9 asmosys ***** válasza:
58%

11:52

Lehet hogy nem fórum, de ha a kérdés nem pusztán eldöntendő, illetve egyszavas választ vagy konkrét adatot, évszámot kíván, hanem összetett, bővebb tartalmat akkor indokolt a párbeszéd.

Amiben a válaszolók összeadhatják tudásukat, kijavíthatják egymás esetleges tévedését, vagy hiányosságait. Ez végső soron a kérdező által óhajtott információk megszerzését szolgálja.

Ne az a rész amit Murr hiányol, illetve annak formáját kifogásolja.

Nézd már, ez is golfütő volt. :))

2012. jan. 27. 12:32
 8/9 tetro ***** válasza:
Összeadhatják a tudásukat? :D Imádom amikor a cionista titkos összeesküvő globális uralomratörő tőkéről beszélgetünk pl :D mert az aztán tudás...
2012. jan. 27. 12:47
 9/9 asmosys ***** válasza:
Hát olyan is van. Néha mondjuk az is tartalmaz valós tényeket csak az ok-okozat magyarázata torzul nagy mértékben. :D Azért próbáltam egy ideális helyzetet vázolni. Igaz, ritka példa. :)
2012. jan. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!