Ha most szavazás lenne, Te kire szavaznál?
A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad
Megtudom érteni, hogy miért szavaznál a Fideszre. Ezért megkaptad a pontot tőlem.
Én a Jobbikra szavaznék.
(Ja, és nem vagyok náci)
A vukik nem az Endoron élnek, hanem a Kashyyyk-on :D Bocsi, de kifogtál egy SW b.zit :D
Egyébiránt hogy válaszoljak a kérdésre is: LMP, a többi párthoz (Fidesz, MSZP, Jobbik, stb) nem mernék X-et tenni.
Azért szavaznának a fideszre, mert:
1. Fingjuk sincs, csak mert csak.
2. A szülők is megrögzött fideszesek akkor már ők is.
3. Olyan birkák hogy nem látnak más irányba--- csakafidesz, csakafidesz
4. Orbán Viktor személyi kultusza lengi át érzékeny kis lelküket, ez alól sem erővel sem ésszel nem lehet őket kibillenteni. Csak az a jó amit a nagyvezír mond.
"Fidesz | Tudom tudom, le leszek pontozva. Köszi gyerekek..."
Igazán nincs mit.
"Ha én egy vuki lennék az Endor bolygóról, hogyan magyaráznátok el nekem, hogy miért a fideszre szavaztok?"
Sehogy. Utálom az olyan embert aki még önmagának is ellensége.
El se mennék szavazni, nem látom értelmét. Hányszor is volt már választás? Hányszor is mentünk el szavazni? És változott valami? Minden rosszabb lett. És most lehet magyarázni hogy ez állampolgári kötelességünk (valójában JOGUNK! - ahogy az is jogunkban áll hogy ne szavazzunk) és hogy hát de majd most jönni fog egy becsületes párt. Én már nem hiszek a Mikulásban. Becsületes párt?? Az mi? Az valami olyasmi mint a vegetáriánus krokodil??
Undorító világban élünk ahol mindenki önmagáért teszi amit tesz. A pártok is. Azok a politikusok is akik játsszák a szentet meg a hazafit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!