Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Pestiek! Tényleg 400. 000-en...

Pestiek! Tényleg 400. 000-en voltak a kormánytüntetésen?

Figyelt kérdés

Érdekelne valaki olyan válasza, aki látta is a tömeget.

Nem tudom elképzelni ezt a számot viszont azt el tudom képzelni, hogy sokkal kevesebben voltak, de a híradóban már így ment le. Amikor mi voltunk a felsőoktatási törvény ellen tüntetni, a HÖK-nek jelentkezést kellett benyújtani ami bizonyítja, hogy valóba 8.000 ember volt ott, Hoffman Rózsa mégis azt nyilatkozta, hogy csak 2-3.000.

Szóval mi a véleményetek?

2012. jan. 23. 19:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

# 10

Szerintem dontsuk el hagyományosan. A legkozelebbi pesti homárfelvonuláson ne legyenek rendorok.

2012. jan. 23. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nyolcvantrilliárd.
2012. jan. 23. 22:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem qrvára fölösleges számháborúzni, hogy hány(száz)ezer ember volt. Egy tény van: ki*szott sokan voltak, többszöröse volt a létszám, mint akármelyik kormányellenes tüntetésen. És ez azt jelenti, hogy még mindig óriási támogatottsága lenne a Fidesznek, hiába akarja magát néhány félőrült azzal égetni magát, hogy előrehozott választások legyenek.
2012. jan. 23. 22:49
 14/20 tetro ***** válasza:
a hagyományos neked mit jelent? maszkban neki rontani békésen demonstráló kisebbségnek? na ezért nem vagyok én oda a magyar hagyományokért... :D
2012. jan. 23. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"a hagyományos neked mit jelent? maszkban neki rontani békésen demonstráló kisebbségnek? na ezért nem vagyok én oda a magyar hagyományokért... :D"

Ha gondolod leveszem a maszkot... csak garantáld, hogy ne szóljon bele a torvényetek. Amúgy meg nem békésen demonstráló kisebbség, hanem egy gusztustalan bagázs.

2012. jan. 23. 23:16
 16/20 tetro ***** válasza:

aha... értem. szóval te most engem is megvernél? akkor találkozunk a Moszkva téren aztán lerendezzük, vagy mi lesz? istenem, az ilyen nethuszárok mint te feltudják dobni az ember napját. persze miközben vidáman kinevetlek, empatikusan végig gondolom azt is, hogy vajon miért lehetsz ilyen frusztrált. vajon azt titkolod magad előtt is, hogy te is egy homár vagy, vagy frusztrál a p@csöd mérete, vagy vernek a suliban a nagy fiúk... :D

amúgy rád nem vonatkoznak a törvények? ezek szerint nem vagy magyar állampolgár?

2012. jan. 23. 23:38
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

aha... értem. szóval te most engem is megvernél? akkor találkozunk a Moszkva téren aztán lerendezzük, vagy mi lesz? istenem, az ilyen nethuszárok mint te feltudják dobni az ember napját. persze miközben vidáman kinevetlek, empatikusan végig gondolom azt is, hogy vajon miért lehetsz ilyen frusztrált. vajon azt titkolod magad előtt is, hogy te is egy homár vagy, vagy frusztrál a p@csöd mérete, vagy vernek a suliban a nagy fiúk... :D

amúgy rád nem vonatkoznak a törvények? ezek szerint nem vagy magyar állampolgár?

Meg hát. A jelenlegi torvények pedig konkrétan homárvédok, és úgy általában károsak az egészségre. Nemhiába mondták meg már régen, hogy a demokrácia a csocselék uralma... ennek kovetkeztében a csocselék végigparádézza Budapest utcáit, a rendorok (a torvény) védik oket, általában nem orulnek nekik az emberek, szerintem a túlnyomó tobbség nem hiányolna ezt az akciót - és egészen konnyen megoldható. Nem mennek ki a rendorok (az állam megspórolja a pénzt), mi értésukre adjuk, hogy nem tetszik nekunk amit csinálnak (úgy vélem nem létfontosságú ez a felvonulás nekik, hetero felvonulás sincs, mégis megvagyunk), kovetkezo évben pedig nem is lenne, mert rendori védelem nélkul rájonnének, hogy nem is olyan jó buli ez nekik.

Amúgy meg nem vagyok frusztrált. Csak ragaszkodom a normalitáshoz. Te meg a "modernséghez". Két nézopont, kolcsonosen utáljuk egymást. A jelenlegi torvények viszont melletettek állnak, ezért nem éppen fer ez az ellentét. Intézzuk hát el úgy, ahogy szokás. Pl homárfelvonuláskor: ne legyenek rendorok. Mi támadunk, ti védekeztek. Gyozzon a jobb (természet torvénye).

2012. jan. 23. 23:58
 18/20 anonim ***** válasza:
na most fogom a fejem...
2012. jan. 24. 05:25
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
55%, a szöveged kísértetiesen hasonlít a Balázs-show Erzsikéjére.
2012. jan. 24. 05:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Tényleg annyian voltak.
2012. jan. 24. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!