Pestiek! Tényleg 400. 000-en voltak a kormánytüntetésen?
Figyelt kérdés
Érdekelne valaki olyan válasza, aki látta is a tömeget.
Nem tudom elképzelni ezt a számot viszont azt el tudom képzelni, hogy sokkal kevesebben voltak, de a híradóban már így ment le. Amikor mi voltunk a felsőoktatási törvény ellen tüntetni, a HÖK-nek jelentkezést kellett benyújtani ami bizonyítja, hogy valóba 8.000 ember volt ott, Hoffman Rózsa mégis azt nyilatkozta, hogy csak 2-3.000.
Szóval mi a véleményetek?
2012. jan. 23. 19:52
2/20 Treb válasza:
100-150e. Igazából ez is hatalmas tömeg, de szeretik színezni.
3/20 A kérdező kommentje:
Gondoltam, köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 23. 20:15
4/20 tetro válasza:
150ezer. Abban az esetben, ha minden négyzetméteren 10ember állt. Ebben az esetben kimondhatjuk, hogy a kormányt rengeteg babszemjankó és hüvelykpanna támogatja :D
5/20 anonim válasza:
igen, szerintem is 200e-400e körül lehetett, nyilván a kormánypárti sajtó fölülről becsüli (egymillió) és az ellenzéki pedig alulról (10-20e).
6/20 tetro válasza:
:D
nem becslés kérdése. felvételek vannak róla. átlagosan egy ilyen tüntetésen 2 embert számolnak egy négyzetméterre. körülbelül 20e nm volt elfoglalva. de igazából teljesen mindegy. jelentős tömeg volt. ennyi.
7/20 anonim válasza:
Sokan voltak, de ezt kb csak az égből lehet megbecsülni. Mindenesetre az Andrássy környékén a tömegközlekedés teljesen szünetelt és hatalmas dugók is voltak. Szóval ezek után a melegfelvonulás miatt tényleg nem kéne pattogni.
8/20 anonim válasza:
9/20 anonim válasza:
# 7
Akkor pattogok amikor én akarok, te homár!
10/20 anonim válasza:
De akkor a homárok is akkor pattognak, amikor akarnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!