Tényleg a küszöbön van a demokrácia halála?
Hogy érted, hogy az oroszok szívatják Amerikát? Valamiről lemaradtam?
Egyébként a demokrácia halála csak Kelet-Európában van küszöbön, de nyugaton(főleg Amerikában) még mindig erős.
"tegnap 23:45"
Visszatért a mókáspárt 2006.
Miért is nincs demokrácia mondjuk az USA-ban vagy Nyugat-Európában?
a kommunista országok gazdasága erősebb mint valaha még a demokratikus országoké csődbe mentek.ezért írtam demokráciát
nyugaton nagyobb a kommunizmus mint pl kinában.Oroszországban meg jobboldali kormány van annyira van csak kommunizmus.
IGEN!
Már elkezdődött ez előtt vagy 4 évvel.
Csak ez lassú folyamat!
Mert a világ változik és ezekhez a dolgokhoz kell alkalmazkodni, nem véletkenűl van vállság!
Az ISTEN mindig a Magyarok mellett volt és segít abba számunkra,hogy mi legyünk azok akik mutassák az utat, irányt! Itt jön be a képbe a 2/3-ad.
Ezzel élnünk kell, ha valóban azt akarjuk, hogy vállság után honnan startolunk el. Csak mellé kellene állni, mint annyian 56-ba. Hisz az 56-ot is a világon mindenki tudja mit jelent és mit tettek a Magyarok. Egy új irányt mutatot a világnak. És a szomorú az egészbe, most minket oktatnak a DEMOKRÁCIA mien kell, hogy legyen. Ezek zi-zi-k!
hát én úgy tudom h a demokrácia alapja az hogy az embereknek saját szavazati joguk van illetve aki szerencsét próbál nagyobb vagyonra tehet szert illetve juthat csődbe és szabadságszólásban részesülhetünk a kommunista országokban pedig a parlamentet bezárassák és csak egy párt uralkodhat és a vagyont egyenlő arányban osztják szét a nép között és a vagyonszerzésnél is egy bizonyos határt húznak meg illetve nincs szólásszabadság.de lehet nem tudom jól.
csak annyit akartam tudni hogy az USA eladósodott ugyan úgy mint az EU és csak azt akartam h ez meddig mehet h adósságról adósságra halmozzuk az országot ebből idővel csak rendszerváltással tudunk kimászni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!