AKkor bocs, ezt nagyon mellélőttem...
De a többi részét akkor se fejtetted ki...Hogy miért lennének ők benne Trianonban?
Na, akkor fejtsétek ki hogy miért van közük hozzá?
Mert eddig csak nyomtátok a szokásos rizsát.
jól mondják, Clemenceau gyűlölte a magyarokat, ezért ahol tudott keresztbe tett nekik.
Amúgy a felesége magyar volt...
bumbi02-nek!
Tessék,kifejtem hogy miért:
http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&list=FLkYonMe5AGc..
Hihetetlen, hogy még mindg ennyire érződik az agymosás hatása.
Semmi közük nem volt Trianonhoz. Tessék elővenni a történelem könyveket, olvasni, és értelmezni sem árt.
Nyugodtan el lehet felejteni a kurucinfót - vagy mit, az internetet ami tele van szeméttel. Nem szűri az információt.
Ha én ma elterjesztem blogokon, fórumokon stb., hogy világító majmok születtek a budapesti állatkertben, biztos lesz jópár (már bocsánat, de jobb szó nem jut eszembe) idióta, aki tényként! kezeli, holnapra 10 ember fog beszélni róla, jövőhéten száz, két hét múlva meg mennek az állatkertbe világító majmot nézni.
Én 18 éves kor alatt betiltanám az internetet.
Hihetetlen, hogy még mindg ennyire érződik az agymosás hatása.NEM ÉRTEM MILYEN AGYMOSÁSRÓL BESZÉLSZ???
Semmi közük nem volt Trianonhoz.
A LINKELT VIDEÓBAN BENNE VAN EGYÉRTELMŰEN-MÁRPEDIG VOLT KÖZÜK HOZZÁ!! Tessék elővenni a történelem könyveket, olvasni, és értelmezni sem árt.NA JA...A KÖNYVSZERKESZTÉS,NYOMDÁK MIND ZSIDÓKÉZBEN VANNAK,ÚGY ÍRJÁK ÁT A TÖETÉNELMET AHOGY CSAK AKARJÁK..PERSZE MINDÍG AZ A VÉGE HOGY ŐK MINDENBEN ÁRTATLANOK ÉS HOGY ŐKET CSAK BÁNTOTTÁK EGÉSZ ÉLETÜKBEN ÉS HOGY NEKIK CSAK ROSSZ VOLT!dE AMIT ESETLEG ŐK TETTEK ARRÓL MÉLYEN HALLGATNAK ŐK IS ÉS A TÖRTÉNELEM KÖNYVEK IS!
Nyugodtan el lehet felejteni a kurucinfót - vagy mit, az internetet ami tele van szeméttel. Nem szűri az információt.AZ ÍRÁSODBAN BENNE VAN A LÉNYEG"NEM SZŰRI AZ INFORMÁCIÓT"hÁT NA EZ AZ AMI LÉNYEG:vÉGRE VALAMI AMI NEM SZŰRI AZ INFORMÁCIÓT!NEM ÚGY MINT A TV ÉS RÁDIÓ AMIK SZINTÉN FULL ZSIDÓ KÉZBEN VANNAK ÉS OLYAN HÍREKET ADNAK AMIT AMIT AKARNAK HOGY HALLJANAK AZ EMBEREK!NA APUKÁM...OTT MEGY ÁM IGAZI AGYMOSÁS...NEM AZ INTERNETEN!!!pL MAGYARÁZD MÁR EL NEKEM HOGY MIÉRT NEM LEHET EGYETLEN RÁDIÓ KÍVÁNSÁGMŰSORÁBAN KÁRPÁTIA SZÁMOT KÉRNI???AHOGY BEMONDOD MÁR MEG IS SZAKAD A VONAL!!hÁT MI EZ HA NEM AGYMOSÁS???nE HALLGASSÁL MAGYAR ZENÉKET RÁADÁSUL NE OLYAT AMI A MAGYAR TÖRTÉNELEMRŐL ÉNEKEL,A TURUL MADÁRRÓL.TRIANONRÓL,SZÉKELYFÖLDRŐL STB
Ha én ma elterjesztem blogokon, fórumokon stb., hogy világító majmok születtek a budapesti állatkertben, biztos lesz jópár (már bocsánat, de jobb szó nem jut eszembe) idióta, aki tényként! kezeli, holnapra 10 ember fog beszélni róla, jövőhéten száz, két hét múlva meg mennek az állatkertbe világító majmot nézni.eZ AZ ELMÉLETED VALÓ IGAZ DE UGYANÚGY FORDÍTVA IS!HA ÉN ELTERJESZTEM A FENTEBB LINKELT VIDEÓT SOK ISMERŐSÖMNEK ÉS AZOK IS TOVÁBBKÜLDIK AZ ISMERŐSEIKENK AKKOR EGYRE TÖBB EMBER RÁDÖBBEN,HOGY AMIT A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKBŐL AZ ISKOLÁBAN TANÍTOTTAK NEKI AZ MIND HAZUGSÁG ÉS EL VAN FERDÍTVE AZ IGAZSÁG!
ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!