Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki jön holnap az eu székház elé?

Ki jön holnap az eu székház elé?

Figyelt kérdés
Na ki jön? :)
2012. jan. 13. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, akkor OK.
2012. jan. 13. 23:07
 12/13 anonim ***** válasza:
hol van az Eu székház amúgy?
2012. jan. 14. 00:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Sokan voltunk és örülök is neki. Nos. Igen arcon köpésről beszélek. Nem arról, hogy ki mész pl dolgozni, mert itt éhen döglesz. Ez csak jó mert a szerzett pénzt itt költöd el. Én is dolgoztam külföldön, természetes ha az ember bejár helyeket. De a legtöbb embertől azt hallom, hogy én már lesz@rom ezt a ku*va Magyarországot, ha én egyszer ki jutok vissza se jövök stb stb. Az a baj, hogy mindenki magára gondol. Egyik hozzászóló már le is írta hogy minden mszp-s komcsi stb, gondolatok. Mindenki utál mindenkit. A lényeg hogy nekem jó legyen és megéljek a többi megdögölhet. Amúgy az unió nem feltétele annak hogy ki menj máshova és ott dolgozz, régen nem volt unió még is megoldották, csak körülményesebb volt.

Valaki kérdezte hogy miért van a tüntetés. A tüntetés a nemzeti szuveneritásunk megőrzéséért volt. Ugyanis az unió meg szeretné mondani mo-nak hogy milyen törvényeket hozhat. Azt akarja hogy Gyurcsány ellen szűnjön meg az eljárás, legyen b*zi házasság, ésatöbbi. A másik hogy csak lehúznak minket. A pályázatokból kb 1500 milliárd pénz jön be mo-nak évente, holott maga a tagság 1 év alatt 2000 milliárdba kerül. És most kiadták hogy még mindenki, minden tag ország még tegyen már 600 milliárdot a nagy kalapba. Bezáratták a gyárainkat, ők mondják meg ki mit termelhet. Full lehúzás az egész és senki nem akarja látni. Meg azt mondják ha kilépünk, vagy megtagadjuk az államadósság 1 részét akkor államcsőd meg mif@szom. Hát nem az unió tart el. Izland is kijelentette hogy nem fizetik más adósságát. Csődbe mentek? Nem. Kövi hónapba dupla nyugdíj ésatöbbi. Nem kell félni a nagy orrú Barroso-tól. Mit tudnak csinálni ha ki lépünk? Nagy naivitás volt belépni. Rengeteg ember tényleg bevette, hogy a sok gazdag ország úgy gondolja, hogy ááá nekünk már van sok pénzünk, most segítsünk a szegényebbeknek de jó lesz...

2012. jan. 15. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!