Ki jön holnap az eu székház elé?
Sokan voltunk és örülök is neki. Nos. Igen arcon köpésről beszélek. Nem arról, hogy ki mész pl dolgozni, mert itt éhen döglesz. Ez csak jó mert a szerzett pénzt itt költöd el. Én is dolgoztam külföldön, természetes ha az ember bejár helyeket. De a legtöbb embertől azt hallom, hogy én már lesz@rom ezt a ku*va Magyarországot, ha én egyszer ki jutok vissza se jövök stb stb. Az a baj, hogy mindenki magára gondol. Egyik hozzászóló már le is írta hogy minden mszp-s komcsi stb, gondolatok. Mindenki utál mindenkit. A lényeg hogy nekem jó legyen és megéljek a többi megdögölhet. Amúgy az unió nem feltétele annak hogy ki menj máshova és ott dolgozz, régen nem volt unió még is megoldották, csak körülményesebb volt.
Valaki kérdezte hogy miért van a tüntetés. A tüntetés a nemzeti szuveneritásunk megőrzéséért volt. Ugyanis az unió meg szeretné mondani mo-nak hogy milyen törvényeket hozhat. Azt akarja hogy Gyurcsány ellen szűnjön meg az eljárás, legyen b*zi házasság, ésatöbbi. A másik hogy csak lehúznak minket. A pályázatokból kb 1500 milliárd pénz jön be mo-nak évente, holott maga a tagság 1 év alatt 2000 milliárdba kerül. És most kiadták hogy még mindenki, minden tag ország még tegyen már 600 milliárdot a nagy kalapba. Bezáratták a gyárainkat, ők mondják meg ki mit termelhet. Full lehúzás az egész és senki nem akarja látni. Meg azt mondják ha kilépünk, vagy megtagadjuk az államadósság 1 részét akkor államcsőd meg mif@szom. Hát nem az unió tart el. Izland is kijelentette hogy nem fizetik más adósságát. Csődbe mentek? Nem. Kövi hónapba dupla nyugdíj ésatöbbi. Nem kell félni a nagy orrú Barroso-tól. Mit tudnak csinálni ha ki lépünk? Nagy naivitás volt belépni. Rengeteg ember tényleg bevette, hogy a sok gazdag ország úgy gondolja, hogy ááá nekünk már van sok pénzünk, most segítsünk a szegényebbeknek de jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!