Kire szavazzak holnap?
Pedig nem is annyira liberálisok. Legalábbis nekem nem eléggé.
inkább rájuk szavazz, mint egy "lúzer Civil Mozgalmasra"
Inkább ne menj el!Az emberek azért szavaznak(értelmesebbjei),mert elképzelései vannak és a párt hasonló gondolatokat fogalmaz meg.
Hajrá Jobbik!
És ha két párt is tud hasonló gondolatokat megfogalmazni?
Hidd el, ez a "szavazás a GY-en módszerrel való döntés" van olyan racionális, mint azok a dolgok, ami alapján a legtöbb ember szavazni szokott.
Az LMP-re szavazz, mert a Civil Mozgalom túl szervezetlen és kontár ahhoz, hogy tényleg tehessenek valamit, és nincsen konkrét ideológiájuk, inkább csak olyan, mintha egy csomó független csatlakozott volna egy "szakszervezethez."
Az LMP-nek ezzel szemben konkrét tervei vannak az ország modernizálására és a problémák megszűntetésére.
Én is amondó vagyok, hogy helyi szinten nem a politikának kellene előtérbe kerülnie. Az emberre kell szavazni. Nálunk minden párt színeiben vannak agyilag zokni emberek. Nem azért szavazok valakire, hogy milyen logó van mögötte.
A listánál ott már kicsit más a helyzet. Ott a politika is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!